Звездната двойка Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли се появиха изненадващо на стадиона в Рексъм, Англия, където позираха за снимки заедно с трите си дъщери и новороденото си бебе.

Рейнолдс и Лайвли обявиха през февруари, че са станали родители за четвърти път, по традиция без да обявяват пола и името на детето. Така че феновете и фотожурналистите останаха истински изненадани да научат, че цялото семейство е на терена, където футболният отбор „Рексъм“, чийто собственик е именно Райън Рейнолдс, игра срещу „Йорк“.

Снимка: Getty Images

На снимките семейството е в очевидно добро настроение, като първо 35-годишната актриса държи бебето, а след това и Райън Рейнолдс го прегръща. Мъникът, който е само на 1 месец, беше облечен в пухкав бял гащеризон с ушички и шапка.

До мама Блейк и татко Райън бяха и трите им дъщери – Джеймс на 8 г., Бети на 6 и Инес на 3.

Снимка: Getty ImagesВсеизвестно е, че семейството не обича публичността и държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Това е и причината звездната двойка рядко да коментира подробности около раждането на децата им. Затова и новината около раждането на новия член на семейството беше споделена по деликатен начин – през февруари тази година актрисата публикува снимка, на която видимо вече не беше бременна.

Блейк разкри четвъртата си бременност през септември. Една от изненадите, които направи за феновете си, беше снимка, на която добре се открояваха формите й. Кадърът беше провокиран от непрестанно дебнещите пред къщата й папараци.

„Ето мои бременни снимки от реалния живот, за да ме оставят на мира 11-те мъже, които чакат пред дома ми, за да видят еднорог“, написа тя към снимките в Инстаграм. „Плашите децата ми.“


Двамата се срещат по време на снимките на „Зеленият фенер“ през 2010 г.

По това време Блейк има връзка със звездата от „Клюкарката“ Пен Баджли. Рейнолдс пък е женен за Скарлет Йохансон.

Към края на същата година Лайвли и Баджли се разделят, а Рейнолдс и Йохансон обявяват развода си.
През октомври 2011 г. става ясно, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са двойка.