Тази седмица актрисата Блейк Лайвли публикува първата си серия снимки от четвъртата си бременност. И, както се оказва, причината за това са 11 мъже, които стоят пред дома ѝ, за да зърнат бременното ѝ коремче.

„Ето мои бременни снимки от реалния живот, за да ме оставят на мира 11-те мъже, които чакат пред дома ми, за да видят еднорог“, написа тя към снимките в Инстаграм. „Плашите децата ми.“

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс имат заедно три деца, без да броим това, което скоро ще пристигне. Двамата са родители на две дъщери и син. И изглежда грижата за тяхната безопасност е най-важното за Блейк.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Благодаря на всички останали за любовта и уважението, както и за това, че прекратявате следването на акаунти, които споделят снимки на деца“, написа още тя. „Имате сила да се борите с тях. Благодаря и на медиите, които имат политика да не показват деца. Вие променяте нещата.“

Под публикацията си Блейк е получила мили и окуражителни дими от много хора, сред които и звезди (и майки) като Джиджи Хадид, Рита Уилсън, Виктория Бекъм, Салма Хайек, Гуинет Полтроу, Рийз Уидърспуун, Мишел Пфайфър и Алиса Милано.

На някои от снимките Блейк е сама, а на други е с някого – съпруга си или приятелката си Тейлър Суифт.

Блейк Лайвли изненада всички, като се появи на събитие с пораснал корем. До този момент никой не подозираше, че актрисата е бременна.