Влогърът Калоян Димитров–Балан, добил популярност след участието си в един от предишните сезони на „Фермата“, стана баща.

„Вече съм ТАТИ! Благодаря ти, мила моя Надя! Добре дошъл, Матей! 20.09.2021 09:00 ч.“ – написа Балан в Инстаграм. В социалната мрежа той публикува видео, в което виждаме как научава новината по телефона и се разплаква.

По време на разговора Надя съобщава на Балан, че детето тежи 3,590 кг и е с дължина 51 см. 

Калоян Димитров-Балан – най-добрият танцьор сред фермерите и най-добрият фермер сред танцьорите, съобщи, че очаква първото си дете в началото на май.

„Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот!“ – написа тогава Балан в своя Инстаграм профил.

„С Надежда се запознахме в Инстаграм. Видях, че едно усмихнато девойче е коментирало мое „стори“ и си викам „О, я да преслушам тук менюто“. И нали съм си наивен, отидох до Варна и така. После си я прибрах в София... Тя е много лъчезарна. За рождения ми ден беше поръчала серенада. Една девойка пееше под балкона, а ние сме на третия етаж. Стихотворение беше написала, пяха Happy birthday, имаше торта, свещи... Много се зарадвах!... С Надя сме от една черга и от един край. Тя от Разград, аз от Попово. Нормални семейства“ – сподели Балан пред bTV през юли 2020 г. 

В средата на април двамата разказаха пред LadyZone.bg за своя годеж. Вижте интересния начин, по който Балан предлага брак, тук:

„Той беше в София, а аз във Варна. Предстоеше ми да замина за Америка за цялото лято, но в крайна сметка реших да остана с този човек и да си преместя общо взето целия живот от Варна в София, като изоставих университета и приятелите“ – сподели Надя пред камерата на "Тази събота и неделя" в края на май. Интервюто можете да си припомните тук: