За нея първата среща е изненада – колко високо е момчето, чакащо в колата. За него първата среща е разстояние от столицата до Варна, което трябва да се стопи. Те са любимите влогъри Калоян Димитров–Балан и неговата Надя.

„Той беше в София, а аз във Варна. Предстоеше ми да замина за Америка за цялото лято, но в крайна сметка аз реших да остана с този човек и да си преместя общо взето целия живот от Варна в София, като изоставих университета и приятелите“ – споделя Надя пред камерата на "Тази събота и неделя".

„Това бе голям жест от нейна страна, защото много малко хора и в частност жени биха направили това за приятеля си. А и ние се познавахме тогава от няколко месеца. Просто аз поставих картите на масата и казах: Или идваш при мен в София, защото аз във Варна няма да се върна, или просто няма смисъл да се хващаме на хорото. Тя се съгласи да дойде в София и това бе красноречив факт за намеренията й“ – коментира Калоян Димитров-Балан.

Но въпреки голямата стъпка, Америка се случва и Надя заминава отвъд Океана. Месеци по-късно любовта я посреща с баница в ръка и силна прегръдка вярност.

„Когато намериш правилния човек, нещата се случват. Няма нужда да се гоните, да си бягате, да си играете на дребно и т.н. Обикновено тя е балансьорът в нашата връзка и нямаме дразги, нямаме какво да делим, всичко ни е общо“ – споделя Калоян, който бе участник в един от предишните сезони на „Фермата“.

А Надя допълва, че двамата не споделят всичко в социалните мрежи, както мнозина си мислят:
„Има много неща, които не са за социалните мрежи, но това по никакъв начин не ни е пречило да се откриваме пред хората. Хората много харесват, когато си искрен, когато си прям.“

Така прямостта води до предложение за брак по време на заснемане на клип. Момчето от Попово застава на колене пред момичето от Разград.

„Ние не сме много по големите изненади и подаръци. По-скоро по сантименталните и малките. Примерно аз много обичам дюнер и много пъти той се е прибирал от работа и ми носи ей така един дюнер“ – признава Надя.

Според Калоян двамата трептят на една честота. Имат общи интереси и общи виждания за нещата.

„За мен семейството винаги е на първо място. Ако нямаш връзка със семейството си, ти си като дърво без корен, ти вехнеш. И двамата живеем в София, но по никакъв начин не забравяме корените си и винаги се стараем, когато се приберем, на хората да им дадем от този селски бит. Всеки се е нагледал на лукс, но когато покажеш нещо от село, това им стопля душата. Много българи са извън България и тези снимки, тези видеа, които споделяме, им стоплят сърцата“ – разказва Балан.

А след четири месеца душите и сърцата на двамата ще се стоплят истински от туптящото сърце на бъдещия малък принц.