Инфлуенсърката Антоанет Пепе показа наедряло коремче, като сподели снимки от почивка, която прекарва заедно с любимия си Иво Карамански във Велинград.

На 4 април 2024 г. Пепе разкри, че очаква четвъртото си бебе. „Любовта се разраства“, написа тогава Антоанет към снимката, която сподели в социалните мрежи.

 

Антоанет Пепе има три деца от двама различни мъже. Сега чака четвърто от третия си партньор. Филип е първият мъж на Пепе, с когото имат две дъщери - София и Сиена.

След развода си инфлуенсърката започна да живее с режисьора и сценарист на онлайн филми Филяка. С него имат син – Матей, който вече навърши 3 години.

В момента Антоанет живее с по-младия от нея Иво Карамански - син на основната фигура в престъпните групировки от 90-те в България, който беше застрелян през 1998 г. в София.

Двамата се запознават преди около 10 години, когато Иво е на 17. Преоткриват се преди около две години, когато Иво се връща от Холандия, а Антоанет се разделя с бившия си съпруг.

„Аз и Нели чакаме внуче“, разкри в „120 минути“ актьорът Александър Сано преди по-малко от седмица. Бъдещият свекър на Антоанет беше в главната роля, а скоро предстои да бъде водещ на най-новото риалити предаване „Островът на 100-те гривни“ по bTV.