Антоанет Пепе и Иво Карамански очакват първото си общо дете. Всъщност новината за бебето пръв съобщи Александър Сано, който при гостуването си в „120 минути“ преди две седмици, обяви, че ще става дядо. Неговата съпруга Нели Атанасова е майка на Иво Карамански.

Днес Антоанет и Иво споделиха в „Преди обед“ по bTV повече детайли за очакваната рожба.

Детето трябва да се роди в края на юли или началото на август и ще бъде момиченце.

Снимка: bTV Media Group

„Познавам си тялото и бях сигурна, че съм бременна. Доста бързо му казах“ – призна Антоанет Пепе, която вече има три деца.

Популярната двойка добави, че темата за името на детето е „сложна“.

Снимка: bTV Media Group

„Все още го мислим. Искаме да има послание, да е оригинално, а и всички роднини да го харесат. Иначе бременността върви добре. Малко по-уморена съм, но си спортувам, ходя на пилатес, йога и зумба. По-меланхолична съм от време на време, но това се дължи на хормоните“ – разказа Пепе.

Снимка: bTV Media Group

„Искам да науча дъщеря си на ценности, да е по-разумна от мен. Искам колкото може повече да прилича на Антоанет“ – добави с усмивка Иво.

Снимка: bTV Media Group

„Аз пък искам да вземе от Иво волята и силата. Да е музикална, на мен винаги ми е липсвало да мога да пея“ – призна Антоанет.

Тя допълни, че синът й Матиас е много палав и е като за 5 момченца, така че по-добре, че следващото дете ще е момиче. Такова е било и желанието на дъщеря й София.

Снимка: bTV Media Group

Младото семейство има каравана на къмпинг „Градина“, но вероятно ще могат да отидат там едва през септември. Те са много ангажирани и със заведението, което отвориха наскоро.

За бебето все още не се купува нищо, тъй като бабите са много суеверни. „Като се роди, ще овършеем магазините“ – сподели с усмивка Антоанет.

Вижте целия разговор във видеото най-горе.