Усещате любовта във въздуха, но се чудите дали това е точният партньор за вас. Проверете дали е подходящ за вас според зодията. 

Любовните съчетания са изготвени от астролога Светлана Тилкова - Алена. 

Близнаци с Овен:

Трудно биха могли да се отегчат взаимно, когато са заедно, но в брака не е изключено да се окаже, че нито един от двамата не е готов да поеме своите отговорности.

Снимка: iStock

Близнаци с Телец:

Връзката между двамата е трудна, да не кажа невъзможна. Ако са типични представители на своя Слънчев знак и решат да бъдат заедно, и двамата партньори ще са нещастни в брака.

Снимка: Pinterest.com

Близнаци с Близнаци:

Близнаците са особени в любовта. От една страна, се славят като отлични любовници, но от друга – са несигурни партньори. Връзката между двама партньори, родени в Близнаци, е нестабилна, защото и двамата се стремят към еднаква лична свобода. Ако обаче имат добри аспекти и комбинацията е успешна, те се превръщат в интересна и много стабилна двойка и могат да изградят щастливо семейство.

Близнаци с Рак:

Връзката е невъзможна, а бракът – също. Ракът ще страда, защото трудно ще приеме безцеремонното поведение на Близнаците.

Снимка: Prince Lauder

Близнаци с Лъв:

Биха били добри партньори в професионалния живот. Ако създадат семейство, ще съжителстват трудно, защото не могат да разграничат професионалния от личния живот. Приятелството между тях може да бъде трайно и за цял живот.

Снимка: iStock