Ще се получи ли връзката ви?
Светлана Тилкова-Алена за любовните съчетания на всички зодии. 

  • Любовно съчетание според зодията: Стрелец
  • FIT LADY, епизод 4: Рецепта за Великденските пости - протеинов пудинг (ВИДЕО)
  • 10 места в Европа, които са перфектни за влюбени двойки (част 2)
  • Любов ли бе, да я опишеш
  • Любовно съчетание според зодията: Скорпион
  • Как да кажем "Обичам те" на всеки европейски език
  • Везни - любовни съчетания според зодията
  • Как да не приемаме партньора си за даденост?
  • Донка и Димитър – семейството, което живее и диша с виното
  • Обичайте приятелите си: Дори един разговор дневно понижава нивата на стрес

Овен с Овен

Когато две силни и егоцентрични личности като Овените, се срещнат, те установяват, че са еднакво открити и честни в постъпките си, изпълнени с желание да гонят упорито целите си и да развиват интелекта си. За съжаление след тези първи хармонични мигове настъпва отрезвяването. Причината е в тяхното нежелание да им се нарежда и да бъдат ограничавани. Ако са заедно, често ще избухват фойерверки на гняв заради опитите на единия да накърни личната свобода на другия. Спокойствието между двамата партньори е невъзможно и заради управителя на знака – Марс. При силно желание да бъдат заедно, могат да постигнат мечтата си… макар и след много години борба за надмощие.

Снимка: iStock

Овен с Телец:

Телецът предлага на Овена стабилност и шанс да го предпазва в рискованите му и авантюристични действия въпреки нежеланието на Овена да се примири с необходимостта да се съобразява със земния знак. Понеже Телецът е очарован от идеите на Овена, връзката може да е много стойностна и щастлива въпреки искрите, които прехвърчат между тях заради ината им. Двамата могат да постигнат много като партньори и да изградят хармонични интимни отношения.

Снимка: Pinterest.com

Овен с Близнаци:

Двамата партньори може да бъдат и щастливи в общото съжителство. Трудно биха могли да се отегчат, когато са заедно, но в брака не е изключено да се окаже, че нито един от двамата не е готов да поеме своите отговорности.

Овен с Рак:

Овенът решава, че Ракът е прекалено скучен и досаден, от една страна, заради постоянните капризи на Рака и ината на Овена, който упорито отказва да ги задоволи, а от друга – заради наистина прекалено обсебващата същност на Рака. Раздялата им е сигурна. 

Овен с Лъв:

Лъвът и Овенът биха се разбирали добре, ако и докато в живота и отношенията им съществува компромис. В семейния живот компромисите и отстъпчивостта са задължителни. В приятелството и деловите отношения се разбират добре.

Снимка: iStock

Овен с Дева:

Овенът нарушава спокойния и подреден живот на Девата. Далече е от представите му, че е полезен компромис да се подчини на някого, та било то и на любимия човек, роден в Дева. Ако двамата искат да бъдат заедно, Девата ще бъде принудена да се примири с хаотичната и непредвидима същност на Овена. Шансовете за успешен брак са половинчати.

Овен с Везни: