Ще се получи ли връзката ви?
Светлана Тилкова-Алена за любовните съчетания на всички зодии. 

Везни с Овен:

Снимка: iStock

Бракът между двамата е от труден до невъзможен. Везните са прекалено непостоянни и с неясен поглед в бъдещето по мнение на Овена.

Везни с Телец:

Снимка: Pinterest.com

Привидно Везните и Телецът са в пълна хармония заради управителя на двата знака – Венера. За съжаление това впечатление е измамно.

Везни с Близнаци:

Двамата партньори си допадат в сексуално отношение. Биха могли да се радват на една щастлива и успешна връзка. За съжаление по отношение на чувствата трудно могат да постигнат хармония.

Везни с Рак:

Снимка: Prince Lauder

Везните трудно могат да съчувстват с повод и без повод на Рака. Ракът започва да ревнува и с непрекъснатите си съмнения подтиква Везните към изневяра, която води до край на връзката или на брака им.

Везни с Лъв:

Снимка: iStock

Везните може да съжителстват с Лъва и да създадат семейство, но отново условието е в компромиса. Трудно могат да приемат, че другият е по-блестящ и привлича повече вниманието на околните.

Везни с Дева:

Везни и Дева не успяват да постигнат хармония в отношенията си.

Везни с Везни:

Снимка: iStock

Когато се съберат двама партньори Везни, те непрекъснато ще си говорят и ще обясняват един на друг какво мислят. Ще кроят общи планове. За съжаление задушевните и спокойни разговори в началото на брака им след време ще се превърнат в непрекъснати безпочвени спорове, водещи до разправии. Ако чувствата им са силни, с компромиси от двете страни биха могли да изживеят живота си заедно.

Везни със Скорпион:

Скорпионът и Везните са устремени към ръководната роля и в партньорските отношения. Двамата могат да постигнат хармония с цената на взаимни компромиси.

Везни със Стрелец:

Снимка: iStock

И двамата партньори си приличат по нежеланието да вземат решение и да създадат семейство. Между тях може да съществува хармония, защото еднакво силно желаят да осъществят идеите си.

Везни с Козирог:

Снимка: iStock

В случай че Козирогът не се постарае да разчупи монотонното си ежедневие, за да осигури развлечения на Везните, връзката им няма да издържи на изпитанията.

Везни с Водолей:

Снимка: iStock

Двамата партньори ще съжителстват трудно, въпреки че се привличат и си помагат взаимно. Сексуалният им живот е пълноценен и би могъл да се превърне в предпоставка за перспективен брак, ако преодолеят различията помежду си.

Везни с Риби:

Снимка: 7-Second Riddles/YouTube

Везните са предпочитани партньори от Рибите. Съвместният им живот обаче няма да бъде лесен, защото Везните не обичат да усещат нечия прекалена обвързаност.