В кого ще се влюби Телецът и с кого не е подходящо да се обвързва.
Светлана Тилкова-Алена за любовните съчетания на всички зодии. 


Телец с Овен:

 

Връзката може да просъществува, ако в брака Телецът се примири с непрекъснатите хрумвания на Овена и не изисква от него да му се подчинява.

Телец с Телец:

Снимка: iStock

Каквото и да си говорим, ясно е, че ако се съберат двама партньори, родени в Телец, първото, което ще ги свърже, е желанието да си хапват вкусно. Естествено с типичната проява на инат и твърдоглавие от страна и на двамата няма да липсват кризисни моменти в ежедневието, които ще водят само и единствено до безизходица и затруднения в общуването. Въпреки това ще успеят да изградят отношенията си, но много бавно.

Телец с Близнаци:

Снимка: iStock

Бракът между двамата е по-скоро труден. Телецът се дразни от променливата същност на Близнаците.

Телец с Рак:

Снимка: Prince Lauder

Единствено ако си допадат в сексуално отношение, двамата могат да бъдат щастливи в брака. Факт, който ще дразни Телеца, въпреки че и двамата обичат своя дом и предпочитат домашния уют е обсебването на Рака.

Телец с Лъв:

Снимка: iStock

Партньорството между Телец и Лъв ще бъде лесно, но бракът между двамата ще бъде труден. Връзката с Лъва може да е стабилна въпреки някои огнени, та чак изпепеляващи мигове.

Телец с Дева:

Бракът би бил стабилен, но и тук са нужни компромиси. Проблемът може да се прояви, ако Девата реши да не дава свободното време, необходимо на Телеца, и проявява ревността си.

Телец с Везни:

Снимка: iStock