Коледа е на прага ни, а с нея празничното настроение е все по-приповдигнато. По традиция сутринта на 25 декември всички ще погледнем дали Дядо Коледа (или някой друг добродетел) е оставил подаръци под елхата, красиво украсена от цялото ни семейство. През декември блещукащото дръвче се превръща в едно от най-любимото място за снимки на всички.

Ето как някои от известните личности са украсили своите коледни елхи. Поза. Снимка. Щрак!

Мадона

Тази година поп иконата и децата й са избрали сантиментално коледно дръвче, което са украсили с ръчно изработени от тях играчки. „Това е печено от децата ми!“, шегува се Мадона.

Кейт Хъдсън

Актрисата от „Как да разкараш гаджето за 10 дни” и майка на три деца явно не е имала много време за коледна украса. Тя качи следната снимка с шеговития надпис „Опитах!”

Тим Макгроу

Изглежда, че мотото в къщата на американския кънтри певец е „Колкото повече, толкова повече”. За да украси огромната коледна елха, на Тим му са му необходими стълба, много усилия и пот на челото.

Деми Мур

И какво по-хубаво от една празнично украсена елха. Отговорът на Деми Мур е ясен – цели четири елхи, които да блещукат, разбира се.

Клои Кардашиян

Въпреки че наскоро звездното семейство „Кардашиян” обявиха, че слагат край на хитовoто реалити шоу “Keeping Up With The Kardashians”, те не спират да показват всяка секунда от живота си в социалните мрежи. Клои позира пред коледното си дръвче, украсено в снежнобели играчки и блестящи лампички. А над камината висят коледни чорапи, които най-вероятно ще бъдат напълнени с подаръци.

Дуейн Джонсън - Скалата

Скалата се радва на гледката на блещукащото си коледно дърво, докато си пийва ледено студена текила, собствено производство. „Хубаво е да размишлявам и да съм благодарен за някои непредвидени неща от 2020 г.”, пише той под снимката.

Марта Стюарт

Известната американска писателка и кулинар позира пред своето огромно коледна елха, а на масата пред нея в красиви подноси са подредени коледни сладки, които най-вероятно тя самата е приготвила. Не остава нищо друго освен да си кажем наздраве с чаша шампанско!

Семейство Бекъм

Една от любимите традиции на семейство Бекъм е общата коледна снимка пред елхата. Но, явно това отнема много време и нерви. “Изработването на коледни картички никога не сработва с деца или животни”, написа Виктория Бекъм под краткото видео.

  • Виктория Георгиева е вегетарианка и предлага различно празнично ястие
  • Рецептата на Нели Хаджийска за цяло печено прасенце
  • Алекс Кръстева: На Коледа получих предложение за брак от съпруга ми
  • Мила Роберт: "Коледен дух" нямам от дете, стоя със своя си дух по всяко време на годината
  • Ясни са победителите в конкурса "Магията на украсата"
  • "Златната" Християна Тодорова с курабийките на баба и вълшебна Коледа
  • Биляна Гавазова: Прегръщайте семействата си повече и по-силно от всякога!
  • Елена Яръмова: Коледа е любимият ми празник - топлина, уют, обич и вълшебство с цялото семейство
  • Веси Бонева и Яви: Най-хубавата Коледа е тази, която предстои, защото сами творим съдбата си
  • Гласувай за най-добра коледна украса!