Криси Тейген показа луксозната си кухня в своя дом за 17,5 милиона долара. Двамата с музикалната суперзвезда Джон Леджънд отглеждат четирите си деца в Бевърли Хилс, а домът им е забележителен. 

Но как изглежда кухнята в един толкова скъп дом? 

Ето къде се приготвя храната за Луна ( 8 г.), Майлс ( 6) Ести (1) и  Рен (11 месеца).

Домът на Криси Тейген и Джон Леджънд се простира на 10 700 квадратни метра и разполага с впечатляващи 6 спални и 9 бани, както и панорамна гледка към морето. Освен това има игрище с площ от 6600 квадратни метра и инфинити басейн със солена вода.

Разгледайте снимките в Галерията.

Интериорният дизайнер в The Living House, Софи Клемсън, споделя за Hello, кухнята на този дом е буквално черешката на тортата! "Неутралните цветове на мраморните плотове, съчетани с мебели от орех и месинговите дръжки, създават шикозно, луксозно усещане в кухнята. Кухнята е в минималистичен стил, което създава усещане за уют."

Снимка: instagram.com/chrissyteigen/

Снимки, споделени от бившия модел на Sports Illustrated с нейните 42,5 милиона последователи в Instagram, разкриват как изглежда това приветливо място с дървени шкафове и мраморни работни плотове. 

В кухнята й има много и дълги рафтове, на които са поставени чинии, чаши и др. Според дизайнерката това е нож с две остриета, защото, ако тези вещи не са добре подредени, ще се създаде усещане за хаос.

Използвайте интересни буркани и контейнери за съхранение, готварски книги, чаши и вази. С тях може да се добави цвят, ако сте избрали пастелни и неутрални нюанси.

В повечето кухни има дъски за рязане, които прибираме в шкафове и изваждаме, когато е необходимо. Но майката на четири деца е превърнала своята в акцент. Голямата дъска за рязане е не само функционална, но и част отстила в кухнята. Тя също е от орех в цвят, сходен с нюанс в плотовете. 

Очаквано, тази кухня е абсолютен интериорен хит. Нарастваща е  популярността на отворените рафтове.