.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трогателната история на една самотна майка и нейната дъщеря

LadyZone.bg | преди 4 години
Една борбена майка с нелека съдба е главната героиня, с която ни среща днес Яна Табакова в поредицата "Професия родител"…

Една самотна и борбена майка с нелека съдба е главната героиня, с която ни среща днес Яна Табакова в поредицата на "Преди обед" "Професия родител".

За трудностите, пред които са изправени самотните родители, за липсата на другия родител, за тревогите и чувствата, за изпитанията и всичко останало, през което  е преминала  Яна заедно със своята дъщеря Симона, вижте и чуйте във видеото.

Една  трогателна история, която със сигурност ще докосне сърцето ви…

7 мъдри констатации в помощ на самотния родителСамотният родител, посветил живота на детето си - достоен за възхищение4 забранени теми при разговор със самотни майкиДеликатни въпроси, които биха засегнали гордостта и чувствата на жена, отглеждаща сама детето си
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите