.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

След 30 операции моделът Кристин Илиева изгря в италианския Vogue (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 2 седмици
Все още не мога да се върна на пълни обороти в работата, не мога да сгъвам десния си крак - споделя 22-годишният модел

На 12 март 2018 г. моделът Кристин Илиева и певицата Дивна претърпяха автомобилна катастрофа. Кристин пострада тежко и до момента има 30 операции. За пълното й възстановяване е нужно още време, но наскоро тя се появи на страниците на италианското издание на модната библия Vogue. За престижния ангажимент моделът разказа в „Преди обед“ (bTV):

Хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш. От Vogue са питали моята агенция за човек, преминал през тежко изпитание. Те са дали моите контакти и от списанието ми се обадиха да питат кога съм свободна за снимки. Три дни по-късно бях в Италия.

Емоцията беше уникална! Все едно се върнах две години назад и нищо не се е случило. Екипът беше страхотен – над 25 души! Цял ден снимахме, като организацията беше много добра. Това беше първият ми професионален ангажимент след катастрофата, който влиза в портфолиото ми. Все още не мога да се върна на пълни обороти, изморих се много, изгубила съм тренинг.

Не мога да сгъвам десния си крак. Преди два месеца ми направиха операция, която се прави за първи път в Турция: присажда се кост от донор, която не е замразена. След година и половина-две ще сменим ставата.

За възстановяването ми голям принос има подкрепата на много хора, както и позитивното ми мислене. Е, има и моменти на отчайване, но е нормално.

Скоро станах на 22. Не искам да казвам какви са ми целите, защото съм много суеверна.

В понеделник започвам да уча реклама в НБУ. Преди време ме бяха приели мода в Художествената академия, но започнах да пътувам по работа и явно не е било писано да уча това.

През юни имаше концерт, посветен на мен. Очите ми бяха пълни със сълзи през цялото време. Благодаря на всички! Събрахме 8500 лева, което е достатъчно за една операция.

Целия разговор можете да видите тук:

Живот отначало - моделът Кристин Илиева на страниците на италианското издание на "Vogue"Тя претърпя 30 операции

Припомнете си интервюто, което Кристин даде за LadyZone преди година:

Моделът Кристин Илиева: Всеки белег от катастрофата ще ми напомня колко съм силна„Най-тежкото мина и гледам да не се връщам назад! Но все още пътят ми не е лесен“ –признава красавицата пет месеца след преживяната катастрофа
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите