.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Начините за истинска дъждовна почивка

д-р Вергиния Николова | преди 5 години
Снимка:Thinkstock/Getty Images
Закуска в леглото, среща с приятели, релаксираща вана, усамотение във фотьойл с книга в ръка

Какво да направим, ако вали през почивните дни? Това е въпросът, който си задаваме в дъждовния петък. Разбира се, никога не може категорично да предвидим играта на природата с метеорологичните предизвикателства. Но каквото и да е времето, почивка трябва да има. 

Затова може да планираме вариант Б за дъждовен ден, в който да се излежаваме до късно или да си поднесем закуска в леглото. Дъждовен уикенд е идеалното време да изгледате филм, за който все не ви е достигало време или запис на последния коцерт на любимите ви изпълнители. Сега е моментът да седнете в удобното кресло и да започнете отдавна купената книга.

Почивката в дъждовен ден може да бъде оползотворена в подреждане на гаража или гардероба. Да бъдат подтегнати велосипедите и автомобила. Да подредите нещата, в които отдавна сте искали да внесете ред, включително в профила си във фейсбук.

Не забравяйте, че почивката е време и за себе си, за да отидете на масаж, на фитнес, на танци или да се занимавате с любимото си хоби.

Дори през почивните дни да няма слънце не тъгувайте, защото дъждът понякога дава повече възможности за истинска почивка.

Още предложения за дъждовния уикенд може да научите от аудиозаписа "Разнообразна почивка, въпреки дъжда”, публикуван в началото на поста. Това е разговорът ни със Светослав Николов, радоводещ на предаването "За София”, излъчен в ефира на bTVRadio на 01.08.2014 г. 

Метеорологичните фактори - предизвикателство за чувствителните хораГлавоболие, хипертония, хронични болки в ставите от атмосферните капризи
2110204502.jpg
Снимка:Thinkstock/Getty Images
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите