Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори наскоро станаха родители на малката Йоана. Младите родители се разходиха с Рая Пеева от "Преди обед" в парка, за да разкажат как се е променил животът им.

"Аз съм слушала много пъти майки да се оплакват, че с количките е трудно, но инвалидите как се оправят...", коментира Весела Бабинова разбитите тротоари в София.

"Навън е спокойна, затова често сме навън. Усетихме, че това е номерът и затова често излизаме и тя веднага заспива. Денят ни започва различно. Понякога спи повече, но обикновено към 5-6 вече сме "Добър ден", казва тя за малкаъа Йоана.

"Нощите ни се сливат, тъй като тя се буди на три часа, както повечето деца. Общо взето дали е ден, или нощ - няма значение... Като всяко бебе", казва Владимир Зомбори.

"Животът се променя всеки час. Изпитание е. В началото ми беше голям стрес", споделя актьорът, който е попитал Весела дали иска да присъства на раждането, но не е държал на това.

"Когато му я подадох в родилното на изпиването, той е хвана и около 20 минути не мръдна през цялото време", спомня си Весела, която ражда едновременно с най-добрата си приятелка Луиза Григорова.

"Не съм имала още представления, през ноември играя бременна в "Празникът", казва Весела.

Когато двамата са заети, бебето гледа бабата - майката на Весела. На Владимир родителите живеят в Пловдив.

"Прецака ми се геймърският живот. Нямаше как, но след време пак ще го възстановим - те приятелите в мрежата ме чакат", шегува се Владимир.

"За репетиции в театъра не бързам още кой знае колко много", казва Весела.

"Просто такава си ми е структурата - имах само корем, бях качила само 13 килограма", споделя Весела как е успяла да влезе толкова бързо във форма след раждането.