Някои хора я наричат „баба беля“, но тя категорично заявява „Аз съм баба само до внучето си“. Ексцентричната Боряна Георгиева впечатли всички с представянето си в "Гласът на България". Как стига до сцената споделя в „Преди обед“.

54-годишната участничка от „Гласът на България“ споделя, че е избрала Дара за ментор, защото в нея е припознава себе си на младини и определя младата певица като „невероятна сладурана“.

Първоначално обсъжда желанието си за участие в „Гласът на България“ само с дъщеря си. Тя я окуражава с думите - „Майко отивай, много важно, бой и напред“.

Записва се във формата, докато се задушава от корона вирус, но решава да експериментира със себе си. Споделя, че дотогава не се е чувствала „достатъчно смела“. 

Определя себе си като баба беля, защото разрешава на внучето си всичко, което дъщеря й му забранява.

Най-много в живота й тежи лъжата:

Забранила съм да се лъже. Много мразя да се лъже - ти лъжеш себе си, ти мен не си ме излъгал.

Боряна Георгиева е дъщеря на капитан Георги Георгиев, който е един от най-великите мореплаватели и приключенци в България и света. Той е преплавал света за 202 дни със съвсем малка лодка. Неговият рекорд е записан в "Книгата на Гинес" през 1981 г. - за „най-бърза соло обиколка на света с еднокорпусен морски съд.“

Това е причината Боряна да е свикнала със славата от съвсем малка. 

„Изведнъж се покачи числеността на моите приятели. Не е за всеки да живее със славата, защото короната тежи.“

Още оттогава пее и не спира и е сигурна, че „музиката лекува“.

Когато е на 13 години, баща й умира от инфаркт на миокарда. Тогава тя се превръща в „мъжа, и жената вкъщи“. На 21 години, когато дъщеря й е на 1 година, умира и нейната майка. Тя остава сама с невръстния си брат и малкото си момиченце. Поела отговорно грижата и за двамата малчугани, Боряна Георгиева заяви: „Първо се дресира едно дете и после вече възпитаваш“.

Причината за смъртта на майка й е миома. По-късно, когато Боряна заболява от същото, настроена да умре, предварително казва на роднините си: „Не желая да ме погребвате и искам кремация.“

Цялото предаване "Преди обед" гледайте на btvplus.bg