Паолина Бърдарова и Теодора Илиева са първите дами, напуснали романтичното риалити. В "Тази събота и неделя" те споделиха емоциите си от участието в предаването и как продължава животът им след него.

„За мен участието беше много кратко, което има и позитиви, защото нямаше време да се скарам с някого“ – сподели Паолина, която напусна още първата вечер. Тя е преводач от немски език, но в момента не работи и се занимава с лични неща.

„Съжалявам, че не успях да опозная Евгени. Щяхме да имаме теми на разговор. Нямаше да си мълчим“ – убедена е тя.

Теодора призна, че има добри и лоши черти, като Евгени не е успял да види добрите.

„Аз съм директен човек, казвам каквото мисля. Малко се срамувам от начина, по който съм представена. Не съм лош човек“ – поясни тя.

Според нея до конфликт с Мони се е стигнало, защото и двете са с по-силни характери.

На въпроса защо е реагирала със смях, когато Милица призна, че е била жертва на домашно насилие, както и за насмешките относно външния вид на Пам, Теодора отговори „Не е било с лоши чувства“.

Двете дами говориха и за корекциите по телата си.

„В 21-и век тези неща са нормални. Променила съм само устните и усмивката, това не е голяма корекция“ – коментира Теодора, която е втора година студентка по право.

„В "Ергенът" половината момичета имат корекции. Ако някой се чувства по-добре с корекции, нека ги прави. Не мисля, че съм прекалила в тази насока“ – призна Паолина.

Двете споделиха, че идеалният мъж е успял в живота. Той трябва да е добър човек и да буди възхищение.

ПАОЛИНА, София, преводач

Снимка: bTV Media Group

Паолина е от град София и е преводач с немски език. Наскоро взема генерално решение да промени живота си и записва курс за масажист. Харесва работата си, обича музиката и разходките в планината. Единственото, което ѝ липсва, е собствено семейство, но до този момент Паолина не е попадала на мъже, на които да може да разчита в дългосрочен план. Надява се, че голямата промяна ще я споходи именно в „Ергенът“.

ТЕОДОРА, Петрич, студент по право и детегледачка

Снимка: bTV Media Group

За крехката си възраст Теодора вече е осъзнала какво иска от живота. Родена е в Петрич, но живее в София, където учи право и работи като детегледачка. Тя е човек, който има високи цели – каквото си е наумила досега, винаги го е постигала. Възприема се като провокативна, умна и красива. Не я интересува чуждото мнение и дори предпочита да е обект на сплетни и интриги. Записва се за кастинг, защото е готова да се влюби. Теодора не може да дели мъж и влиза в „Ергенът“ с категоричната заявка, че Евгени ще бъде само неин на финала.