Участничките в първи сезон на "Ергенът" – Александра Гърдева и певицата Ева Георгиева-EVA, коментират втория епизод на романтичното риалити.

„Заражда се конфликт между Мони и Теди, явно е свързано с егото, защото се скараха за нещо ненужо – мястото на дивана. Удрят се на тема „корекции“, при положение че и двете имат“ – коментира Алекс, която е психолог.

„Много се обсъждат. Не мога още да различа двете момичета, които се карат. Изглеждат ми доста еднакво и може би това е конкуренцията в случая“ – добавя Ева.

Снимка: bTV Media Group

Двете обсъдиха и негативното отношение към макси модела Пам Велидис.

„Как така ще кажеш дюнер на Пам? Тя е много сладка, дано не се е обидила“ – възмущава се певицата.

„Това е грозен речник. По изражението на лицето й си пролича, че Пам се изнерви, но няма да им се даде грам. Отново различното не е прието. Лесно се дават етикети без изобщо да се познават хората“ – анализира Алекс, а Ева добавя „Важното е ТОЙ какво ще каже за Пам“.

Снимка: Асен Великов

Двете дами не спестиха суперлативи за първото момиче, което Евгени покани на романтична среща – манекенката от Плевен Валерия, която от доста време работи в Япония.

„Валерия е много хубава, нежна! Двамата си отиват, изтънчени са. Одобрявам каузата й за животните“ – смята Алекс.

Снимка: Асен Великов

„Малеее, ама тя е топ модел. Профил, коса, тяло, всичко! Познавам такива хора, които са се затворили малко към външния свят. Тя е все едно уплашена от хората и трудно ще му даде шанс“ – демонстрира прозорливост певицата EVA.

Цялото видео, в което двете дами обсъждат и играта с пукане на балони, можете да гледате в btvplus.bg

Снимка: bTV Media Group

Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел основно в Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Качества като суета и егоизъм не са ѝ познати и именно затова се е отдала на кауза, която осмисля живота ѝ. Заедно с нейна приятелка, Валерия създава приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Признава, че до момента не е намерила подходящия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е грабнало в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи. Надява се да е човек, който обича животните, за да намерят общ път към любовта.