Той работи в сферата на финансите, а тя - в голяма корпорация. И двамата напускат добре платената си работа, за да превърнат своето хоби - готвенето на здравословни храни, в професия. Повече разказват в "Преди обед".

Боби и Деси са семейство и вече имат над 5 млн. последователи онлайн, с които споделят своите здравословни рецепти. Наричат ги интернет сензацията Flavcity

Боби не е шеф, а домашен готвач, както казва той. Деси пък снима, монтира и качва видеата им в интернет. От две години им помага тяхната дъщеря Роуз. 

Снимка: facebook.com/flavcity

Той е от Чикаго, а Деси от София, вече дори го е научила на малко български, заото искал да може да контактува с родителите й. Двамата са заедно повече от 10 години. 

"Споделете това, което обичате - независимо колко малко ви се струва. Просто го направете!" - издава тайната на успеха им Боби. 

Първото им видео е за гуакамоле и публикувано през 2011 г. Заниманието с вкусното им хоби върви ръка за ръка с основната работа, която всеки от тях има. Първите 5 години нещата им се случват бавно и несигурно. Страстта и упоритостта на Боби обаче ги водят напред. 

Снимка: facebook.com/flavcity

Боби иска да готви храна, която е здравословна и вкусна, за да я харесват хората. 

Постепенно във видеата си заповат да споделят и част от личния си живот - проблемите при забременяването на Деси, започнатите инвитро процедури, пътуването до България и др. Когато малката Роуз се ражда, тя също попада във видеата - от бебе, което стои до кухненския плот, до малко момиченце, което приготвя палачинки. Независимо от бъркотията в кухнята, която малката Роуз понякога създава, Боби реагира с много търпение. Споделя, че го е наследил от баща си. И дори всичко да е в брашно или прясно мляко, той не се притеснява. 

Снимка: facebook.com/flavcity

Гледаемостта на видеата им значително се увеличава, след като малката им дъщеричка Роуз започва да участва. Боби е отворен да споделя всичко, но Деси е на мнение, че трябва да има фина граница. 

В момента двамата са на палеодиета - изключват се зърнени култури, млечни продукти и бяла захар. Двамата имат и две издадени книги с рецепти. 

Снимка: facebook.com/flavcity

В студиото на "Преди обед" те приготвят такос със скариди и ориз от карфиол. 

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg.