Най-новият забавен елемент в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – „НИКОЛАОС +“ ще се излъчи за първи път в Деня на шегата, 1 април, от 22:30 ч. в ефира на bTV. Всяка седмица, поредицата ще представя чаровния и артистичен водещ на късното шоу в съвсем неочаквани роли и в най-различни, комични ситуации извън студиото.

В предизвикателствата заедно с него ще се впускат както известни лица, така и съвсем непознати за ефира герои. Сюжетите в „НИКОЛАОС +“ ще са много разнородни, весели и благородни – от срещи на Николаос с деца на известни българи, за които обаче водещият не подозира чии деца са, до забавни състезания с любимци на публиката. В рамките на „НИКОЛАОС +“ феновете на шоуто може дори да се срещнат лично с Николаос - във всеки един момент и на най-неочаквани места в града. Срещите винаги ще са забавни и изненадващи както за зрителите, така и за водещия.

„Днес стартира новият елемент в шоуто „НИКОЛАОС +“ – нов тарифен, безплатен план за неограничени смешки с пълно покритие – абсолютно навсякъде“, пошегува се Николаос Цитиридис в „Преди  обед“ днес (вижте видеото горе).

Гледайте първото издание на „НИКОЛАОС +“ в “Шоуто на Николаос Цитиридис” - тази вечер от 22:30 ч. по bTV, а за още забавни моменти последвайте предаването и в социалните мрежи - Facebook и Instragram.