Втори развод за жената, която знае всичко за хармоничните отношения. Наталия Кобилкина споделя в "Тази неделя" какво се е объркало в брака й и как приема раздялата с партньора си. 

"За мен това е нова възможност и правилна стъпка. Много хора не се разделят в правилния момент и се получават токсични връзки и караници. Аз винаги с всички се разделям на най-високото и добро ниво. Много сме израснали с Такис, винаги ще го обичам и уважавам и той мен."

Сексоложката сподели, че двамата са започнали да обмислят раздялата си от лятото. Причината било усещането, че се задушават един друг с любовта си и имат нужда от въздух. И двамата са били постоянно във връзки, но и двамата сякаш имали нужда да останат сами, за да изградят връзка със себе си. 

Кобилкина е откровена, че явно е избързала след първия си брак и не си е дала повече време за себе си след раздялата. Това определя и като урока, който според нея й се дава да научи. 

"Винаги уча своите клиенти да избират себе си. В един момент аз толкова обичах Такис, че сякаш се разтворих в него и загубих себе си."

Любовта им била от пръв поглед, много красива и романтична. Тя прави първата стъпка да се пренесе в Гърция, след което и в Лондон. И двамата са жертвали много един за друг и любовта им винаги е била водеща. Сега обаче са на етап да си доставят удоволствие поотделно. В момента също поддържат добри отношения и се грижат един за друг. 

Какво са обяснили на сина си за тяхната раздяла - вижте във видеото. 

Инициативата за раздялата според сексоложката била нейна: "Аз предложих. Той каза - Благодаря ти, отдавна чаках това нещо."

Споделя, че не е жена за един мъж за цял живот. "Това не е моята история и не искам да покривам такава парадигма. Винаги съм била за честността и истината." Категорична е обаче, че може да има "любов, докато смъртта ни раздели", но това не е за всеки. 

Според нея разводът ще е филтър и за кариерата й. Тези, които я харесват, ще останат до нея. 

Макар в семинарите й да има лекции на тема как жена да си намери богат мъж, тя е категорична:

"Има жени, които могат да бъдат с мъж за пари. Аз не мога!"

За какво мечтае след развода си и какво значи "междумъжие" - вижте във видеото.