“Бях в шок! Той си пише в Инстаграм с други жени! Какво ми липсва?“ – ревеше по телефона една приятелка. „Всичко му давам! Винаги съм поддържана, красива. Винаги готова за желанията му и не ме боли глава. Защо? Какво му липсва?“

Това споделя в социалните мрежи сексколожката Наталия Кобилкина и съветва:

„Дами, може да имате най-щастливите отношения, но в 90% от случаи ще намерите нещо, което хич няма да ви харесва. В днешно време писането с жени в социалните медии често замества гледането на филми за възрастни. Това не означава, че той ви изневерява. Но това е неговият (а понякога и нейният) начин да се разпусне енергия. При това той е напълно моногамен към вас“.

По-нататък Кобилкина развива разсъжденията си така:

„Повечето мъже разделят жените на две категории: жените за брак и отношения, и жените за мръсните фантазии. И колкото да полагате усилия, няма да сте две в едно. Така че, спрете да се ровите в телефоните, за да спите спокойно. Разберете в каква роля сте – съпруга или виртуална любовница (само губите време, ако сте в тази позиция). Бъдете интересна за себе си, развивайте себе си и пробвайте нови неща сама и с партньора си. Управлявайте своята сексуална енергия вместо да я притискате“.

Сексоложката допълва, че е посъветвала приятелката си да не прави драма, а да покани мъжа си на хубава вечеря и после да му направи горещи танци.

„Отношенията не са затвор. Ако започнете да контролирате вашия партньор – давам ви гаранция, че вашият интимен живот много ще пострада!“ – обобщава 39-годишната рускиня, която живее в Лондон със семейството си.