Какво се случи в света на холивудските знаменитости и други звезди през изминалата седмица? Нянам да пропуснем да ви споделим. 

Ашли Джъд на косъм от смъртта

Актрисата Ашли Джъд, позната ни от „Жега“ и „Време да убиваш“, счупи крак на 4 места и претърпя изтощително и дълго спасяване в Конго. Цели 55 часа е продължила мисията по извеждането й от джунглата и настаняване в интензивно отделение. 

Актрисата се е контузила, спъвайки се в паднало дърво. Шестима мъже внимателно я преместват в специално направен хамак, закачен на клони и я носят на ръце. 3 часа продължава носенето, докато стигнат до място, от което взимат актрисата с мотор. В Инстаграм тя благодари на спасителите си: 

Без моите братя и сестри от Конго вътрешното кървене вероятно щеше да ме убие. Събудих се разплакана и благодарна. Дълбоко трогната съм от действията на всеки човек, който е допринесъл с нещо за спасяването на живота ми в тази одисея. Конго е страна, която аз дълбоко обичам.

 

 


Салма Хайек говори за първата си гола сцена - р
олята в “Десперадо” 

Салма Хайек заплени мъжкото въображение през 1995 г., когато направи големия си пробив във филма „Десперадо". В хитовия екшън тя си партнира с Антонио Бандерас. Никой обаче не я е предупредил, че ще трябва да се снима гола в една от сцените. Бандерас и режисьорът се опитали да успокоят младата жена и тя все пак сваля дрехите. Салма става изключително известна след “Десперадо”. Според нея на мъжете актьори е много по-лесно да останат голи пред камерата. 

“Продължавах да си мисля за баща си и за брат си. Щяха ли да видят сцената? Щяха ли да се шегуват с тях заради това. При мъжете не е така. Баща ти ще те посочи и ще каже „ето това е моят син“.“

 

 

Парис Хилтън на 40 - какво си пожела богатата наследничка? 

На 17 февруари Парис Хилтън стана на 40. Внучката на собственика на веригата хотели "Хилтън" е влизала в какви ли не роли през живота си - на модел, певица, дизайнер, риалити звезда и бизнес дама. Тя публикува снимки от различните етапи, през които е минавала в профила си в Инстаграм. Парис става известна със скандалите около себе си, но днес е на прага на следващ етап от живота си - готова е да стане майка. В текста към поста си в Инстаграм тя пише:

"Желанието ми за рождения ден? Да живея в свят, в който слушаме другите повече, съдим ги по-малко, в който взимаме решения само след като сме търсили истината. Свят, в който говорим, вместо да пазим тишина."

 

 

Джон Сноу стана татко

Актьорите Роуз Лесли и Кит Харингтън, станал известен като Джон Сноу,  бяха една от най-любимите двойки в сериала „Игра на тронове“. Те са семейство и в реалния живот, а от скоро вече са трима - роди им се момченце. Тази седмица папараците успяха да ги снимат, докато се разхождат в Лондон. Че звездите чакат дете стана ясно миналия септември, когато Роуз участва във фотосесия за английското списание „Make Magazine“, от която стана ясно, че е бременна. 

Кортни Кардашиян разкри новата си връзка

След като изкараха Деня на влюбените заедно, Кортни Кардашиян официално обяви с пост в Инстаграм, че се среща с барабаниста на „Blink-182“  Травис Баркър. Тя е публикува снимки на ръцете им една в друга без текст, а Баркър е оставил черно сърце като коментар. 41-годишната риалити звезда и 45-годишният музикант подготвят феновете си за новината още от януари. Двамата често бяха забелязвани заедно в Лос Анджелис и имаше слухове, че Баркър харесва Кардашиян. И двамата имат деца - Кортни има 3 деца, а Баркър - 2.

Цялото предаване COOLt гледайте на btvplus.bg