Актьорите Роуз Лесли и Кит Харингтън, които бяха една от най-любимите двойки в сериала „Игра на тронове“, са семейство и в реалния живот, а от скоро вече са трима. Ние знаехме, че 34-годишната актриса е бременна с момче, но тази седмица папараците успяха да ги снимат докато се разхождат в Лондон.

Роуз и Кит съобщиха, че очакват дете през септември. Тогава Роуз Лесли участва във фотосесия за английското списание „Make Magazine“, в която показа корема си.

Кит Харингтън, който изпълняваше една от най-главните роли в сериала „Игра на тронове“, също е споделял, че с нетърпение очаква да бъде баща. На премиерата на последния сезон на хитовия сериал, актьорът каза: „Приключва най-важната работа, която някога ще имам. Е, не най-важната. Надявам се един ден да стана баща.“

Снимка: Getty Images

В сериала Роуз и Кит играят влюбените Игрит и Джон Сняг – той е един от стражите на Вала, който после става крал, а тя е от едно от вражеските племена, които ги атакуват.

Снимка: Getty Images

През 2016 г. двамата потвърдиха, че са двойка в реалния живот, а през 2017 г. обявиха годежа си чрез обява на страниците на вестник „Таймс“ – традиция в британското висше общество. Роуз Лесли и Кит Харингтън се венчаха в Шотландия през 2018 г.