17-годишната Йоана Сашова от Кюстендил сподели в „Тази събота и неделя“ емоциите около участието си в „Гласът на България".

Във всички хубави и трудни моменти имам подкрепата на семейството.

Аз съм родена и израснала в църквата. От малка пея в църквата и когато моите познати разбраха, че ще се явявам на кастинг, всички ме подкрепиха.

Когато отидох на училище за първи път след появата в „Гласът на България", ме посрещнаха с букет, който бе по-голям от мен. Бяха ми написали и емоционална картичка. Разплаках се от вълнение. Посрещнаха ме като победител.

Благодаря и на всички непознати, които ми пишат в социалните мрежи. Те ми дават позитивна енергия.

Родители от ромската общност ми благодарят, че давам пример на техните дъщери да не прекъсват образованието си, за да се оженят и да родят дете твърде рано.

Изгубих някои приятели покрай участието ми в конкурса. Душата ми е много наивна и се доверявам сляпо, но научих доста неща, откакто съм в „Гласът на България".

В момента нямам приятел. За мен приоритетите сега са семейството, Бог и музиката.

Първият път на сцената имах чувството, че сърцето ми ще излезе от тялото. Не си усещах ръцете и краката, имаше голямо вълнение в мен. Когато допуснеш музиката достатъчно близо до себе си, тя прави това, което е нужно. Трансформира те по начина, по който тя реши.

Вижте целия разговор тук.