Иво Аръков показа още един свой талант - на музикален изпълнител. Първата му песен вече е факт. AROMATA е горещо парче за любовта. Вижте какво сподели актьорът за новото си амплоа по време на гостуването си в предаването "Тази събота" по bTV.

"За много хора беше доста неочаквано. Аз преследвам Искрата от 2016 г. заради порива ми към музикалната сцена. Беше истинско преизвикателство да създам парчето", каза Аръков.

"Големи адмирации за Искрата - музика, текст и аранжимент. Аз пиша много сложни неща, моите стихотворения не стават за пеене", допълни актьорът.

"Приятелката ми Габриела одобри и хареса видеото - каза, че е страхотно", сподели той.

"Имаше коментари от рода на "Хайде, и този пропя". Аз се занимавам все пак с нещо, което е в сферата на шоубизнеса. Искам да дам на хората още една причина да са с мен", каза Иво.

"Продължавам да работя за следващата си песен с Искрата, планирам няколко проекта с него. Все още не съм успял да представя парчето на живо", допълни Аръков.

"Аз не съм зарязал актьорството и в момента подготвяме няколко проекта", разкрива звездата от сериала "Съни бийч" по bTV.

Вижте какво още сподели Иво Аръков във видеото най-горе.