Джулиана Гани и Теодор Гецов поканиха "Шоуто на Николаос Цитиридис" на партито, на което разкриха пола на очакваното от тях дете. Те се познават от почти година, а плеймейтката е в шестия месец на втората си бременност.

„Направихме бебето в Египет, но не съм сигурна дали беше на спалнята. Давид пък е заченат на Бали. На почивка най-лесно стават нещата. Има слънце, вода и човек се отпуска. Детето е планирано“ – сподели Гани.

Теодор Гецов е полицай, който работи във Велико Търновo и често пътува до София. Той прави първата стъпка към Джулиана, въпреки че по това време е бил в дълга връзка.

„Беше любов от пръв поглед. Визията й бе като на богиня, забелязах, че и тя ме гледаше. Отидох при нея, целунах й ръката и казах „Ти си уникална жена“ – разказа Теодор. След известно време той решава да прекрати дългата си връзка и да продължи живота си с Джулиана.

„На мъжете са ви слаби ангелите. Лесно е за една плеймейтка да открадне чужд мъж“ – коментира Джулиана, а на въпроса какво прави бившият й съпруг Илиян отговори с „Кой беше Илиян?“

Тя допълни, че Теодор я е впечатлил с готварските си умения и особено с погачите, които прави.

На партито присъства и Александра Богданска, която попита приятелката си каква е разликата между втората и първата бременност.

„Че получих разширени вени“ – отговори със смях Джулиана Гани.

Нейният син Давид искал повече да има братче, което е добре, защото след спукването на балона се оказа, че бебето ще е точно от мъжки пол.

Засега Джулиана не планира сватба, „защото не ми върви с браковете“.

През ноември миналата година пловдивчанката с ливански корени обяви в предаването „Преди обед“ по bTV, че ще се разведе със съпруга си Илиян Найденов заради негова изневяра. Тя направи това изявление от Кан, като в същото време детето й бе в София с гнойна ангина и 40 градуса температура. Това навлече на Гани много критики в социалните мрежи, че не се грижи достатъчно за сина си.

Наложи се Джулиана да влиза в обяснителен режим. Повече по темата вижте тук:

Шумният развод на Гани стана повод нейното име да е най-търсеното от българите в Google през 2021 г. веднага след това на Кирил Петков. В тази класация Ивет Горанова зае шесто място, а Мария Бакалова бе осма, следвана от Маги Бадер. Повече вижте тук: