DARA е само на 23 години, а вече има над 20 хита зад гърба си с над 70 млн. гледания в YouTube. Днес тя представи премиерно в ефира на bTV новата си песен "Call Me", записана съвместно с румънския рапър Matteo.

„Песента я направихме преди повече от година с Кристиан Тарчеа, a.k.a. Monoir. Беше по времето на карантината и всичко се случваше онлайн. Аз бях на дивана у нас, той на дивана в тях и я написахме. След това "Юнивърсъл Румъния" се свързаха с нас, че искат да направят дует", сподели Дара в „Преди обед“.

“Call Me” ще има кампании в над 10 държави – България, Румъния, Русия, САЩ, Канада, Гърция, Турция, Южна Корея, Полша и др.

„Matteo е голям пич! Пее на джамайски английски и в началото си помислих, че пее на румънски. Така добре си беше направил модулацията, че куплетът му пасна идеално. С него се запознахме преди снимките на клипа“, поясни певицата.

Тя призна, че 2021 е била много хубава година за нея.

„Песента “Thunder” и някои лични неща са ми едни от най-хубавите моменти. Разбира се, и участието в журито на "Гласът на България". Чрез шоуто направих крачка напред, израснах. Изживях много емоции с участниците от моя отбор, треперих заедно с тях. Сега разбрах защо майка ми толкова много се притеснява при мои изяви“, разказа Дара.

Тя очаква много хубави неща от 2022-а, която се очертава да бъде годината на колаборациите.