Певицата DARA, която тази есен влиза в “Гласът на България“ 2021 като ментор, публикува чрез Story в своя Инстаграм профил две многозначителни снимки. На тях тя е в компанията на 25-годишния Мартин Димитров, който очевидно е в отлична спортна форма.

Засега няма официално потвърждение за връзката им, но от кадрите си личи химията между двамата млади, които се наслаждават на лятото и морето.

Снимка: Instagram.com/darnadude/

DARA е един от новите ментори в “Гласът на България“ 2021, като ще е най-младият член на треньорския екип в предаването до момента. Изпълнителката ще заеме един от четирите горещи стола в търсене на нови таланти заедно с Любо Киров, Иван Лечев и Галена.

Певицата не се притеснява от това, че е най-младата в треньорския състав.

"Когато започнах кариерата си на 16, не бях ли малка също? Аз вече се чувствам голяма", сподели тя пред bTV в средата на юни.

"Нямам очаквания, ще слушам всички. Готова съм за всякакви гласове и всякакви стилове", допълни тя в същото интервю.

В средата на юли DARA представи новия си сингъл “Thunder”. Във видеото певицата прескача между различни реалности и сменя рязко образите си – от фатална супер жена, през пленителна циркова актриса до астронавт, който съзерцава Вселената.

Повече за клипа вижте тук:

Снимка: Instagram.com/darnadude/