Калоян Димитров-Балан, добил известност след участието си в трети сезон на „Фермата“, и съпругата му Надежда Росенова, дадоха първото си тв интервю с едногодишния Матей за „Преди обед“ (bTV).

„Изцяло положително се промени животът ми след раждането на Матей. Имаме и нов дом, което бе свързано с много нерви покрай ремонтите, но като теглиш чертата – целта оправдава средствата“ – сподели Балан.

„Преди няколко дни празнувахме първия рожден ден на детето. Още не сме правили прощъпалник на Матей, защото не е много стабилен, клати се като пиян морков... Майчинството ме направи по-сериозна и по-зряла… Поддържам форма, като бягам след Матей“ – добави Надя.

Балан разказа и прелюбопитната история на тяхното запознанство.

„Нейната съквартирантка взима телефона й и коментира мое Story. Aз виждам, че е хубаво девойче и отговарям. После Надя си гледала профила и се зачудила какъв е този, видяла, че „не е лошо момчето“ и си писахме. Тя дойде от Варна в София със съквартирантката си и така се запознахме на живо. Толкова я харесах, че два дни по-късно отидох до Варна и й казах „Ще имаш деца от мен“ – сподели Балан.

Надя е решила, че „този не е добре“, след което заминава за 4 месеца на бригада извън България.

„След това се преместих в София при него и оставих приятели и всичко във Варна. Беше любов от пръв поглед“ – призна тя.

„Майка й ми беше фенка от „Фермата“ и това беше голям плюс. Помогна за по-бързото развитие на нещата“ – поясни Балан, който е влогър с над 650 000 последователи в TikTok.

В началото на Надя й е странно, че той снима почти всичко, което прави, но постепенно се пречупва и се включва в снимките.

„Снимането на видеа ми натежа в края на бременността. Исках да почивам, да спя“ – сподели 25-годишната Надя.

„Всъщност в интернет показваме толкова от нашия живот, колкото решим. И ние си имаме караници, но не ги снимаме с телефона. Преди прекарвах по 3 часа на ден в Инстаграм, сега съм само 1 час“ – похвали се Балан.

Надя не носи годежния си пръстен, защото пръстите й са се подули.

„Планираме сватба през лятото. Първоначално искахме да е на някой плаж, но сякаш клоним към София, защото е по-практично. Тази година бяхме на 3 сватби, тя хвана букета, аз жартиерата…“ – разказа винаги усмихнатият Балан.