Надежда Росенова, съпруга на популярния влогър Калоян Димитров–Балан, отпразнува своя 25-и рожден ден.

“Днес ставам на 25 и имам най-хубавия подарък. Моето семейство!” – написа Надя в Инстаграм.

Преди два дни тя публикува снимка с детето си, като призна „На този ден, точно преди 1 година, разбрах, че ще ставам МАМА! Животът ни с Коки се промени, стана повече от прекрасен! Благодарна съм за всичко!“.

Малкият Матей се роди на 20 септември 2021 г.

Калоян Димитров-Балан – най-добрият танцьор сред фермерите и най-добрият фермер сред танцьорите, съобщи, че очаква първото си дете в началото на май 2021 г.
„Защото това е смисълът на живота. Да, нашата първа рожба е на път. Благодаря ти, Надежда. В теб расте нашият нов живот!“ – написа тогава Балан в своя Инстаграм профил.

„С Надежда се запознахме в Инстаграм. Видях, че едно усмихнато девойче е коментирало мое „стори“ и си викам „О, я да преслушам тук менюто“. И нали съм си наивен, отидох до Варна и така. После си я прибрах в София... Тя е много лъчезарна. За рождения ми ден беше поръчала серенада. Една девойка пееше под балкона, а ние сме на третия етаж. Стихотворение беше написала, пяха Happy birthday, имаше торта, свещи... Много се зарадвах!... С Надя сме от една черга и от един край. Тя от Разград, аз от Попово. Нормални семейства“ – сподели Балан пред bTV през юли 2020 г.

В средата на април 2021 г. двамата разказаха пред LadyZone.bg за своя годеж. Вижте интересния начин, по който Балан предлага брак, тук: