Едно актьорско семейство иска да прекарва повече време заедно и това е причината да започнат да мислят за пътувания - Милко и Боряна и децата им Ида, Антоан и Емил плануват околосветско пътешествие на пет континента за 60 дни в средата или края на месец май.

По време на гостуването си в „Преди обед" по bTV двамата родители казаха, че се определят като две пълни противоположности на екстроверт и интроверт. До момента семейството не е пътувало в пълен състав, защото Емил е новородено бебе. Посещаването на различни страни с бебе обаче не е чуждо за тях. Едно от най-забавните им пътувания е, когато Антоан е съвсем малък. Родителите казват, че винаги успяват да намерят пътуване с нисък бюджет. Този път планът е същия.

Боряна и Милко са единодушни, че има няколко ключови неща при пътуване с малък бюджет:

  • Не трябва да си претенциозен
  • „Неудобните“ самолетни връзки са вариант
  • Бюджетни нощувки

Една от най-запомнящите истории в съзнанието на дъщеря им Ида е пътуване със семейния им кемпер по време на голяма буря. Тогава той се чупи по средата на планински път и семейството се налага да нощува в кемпера.

Боряна е жена, която някак успява във всичко. Тя съчетава безпроблемно грижите за три деца, куче, време за семейството и пътувания. Единствената помощ вкъщи от страна на Милко е да пусне миялната машина вечер.

Семейството има и собствен YouTube канал, в който показват приключенията си. Заснемат всичко, което преценят, че трябва да видят хората и онова. Децата също имат право на мнение и понякога не са съгласни да бъдат показвани.

Вижте повече във видеото най-горе!