Модният бранд “La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva” представи своята най-нова колекция “New Edition” по време на виртуална пресконференция, водена от проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода.

Предложенията на бранда – съчетание от красота и нежност, бяха показани с интересна мултимедия, снимки и видео на фотографа Дилян Марков. Първи впечатления за “New Edition” журналистите научиха от лицето на колекцията – Девора Димитрова. Специално за виртуалната пресконференция споделиха свои мнения за колекцията актрисата Саня Борисова, създател на модния бранд “Sanaya“, която беше ексклузивен гост в ревюто на Мила Захариева на Златна игла 2021, и топмоделът Кристина Несторова, която участваше в заснемането на фотосесията на колекцията.

Снимка: Дилян Марков

„Първото нещо, което ми направи впечатление в костюмите “Home Edition”, е, че са удобни и комфортни, а материите не се мачкат, което е изключително практично. Авторският принт придава индивидуалност в градската среда и те прави специална. Аутфитите са стилни, елегантни и модерни“, коментира лицето на колекцията – Девора Димитрова.

Снимка: Дилян Марков

„Благодаря за поканата да участвам в тази пресконференция, както и в самото ревю. За мен беше голямо удоволствие. Впечатлена съм от решението на Мила Захариева да създаде дрехи, които са едновременно красиви и комфортни, тъй като сме във времена, в които това е необходимо“, заяви актрисата Саня Борисова.

Снимка: Дилян Марков

Топмоделът Кристина Несторова сподели: „Искам да поздравя от сърце Мила Захариева и да пожелая успех на бранда й, който е създала с много любов. Тази любов усетих не само, докато участвах във фотосесията, но и всеки път, когато облека неин костюм - чувствам се обичана и много красива. Уважението, което проявява към всички нас, създавайки тази колекция, ме прави щастлива и вярвам, че всяка една дама, която има вече нейно произведение на изкуството в гардероба си, ще го усети.“.

Снимка: Дилян Марков

Новите предложения на дизайнерката Мила Захариева са в стил „красиви у дома“. Слагайки една подплата от естествена материя за комфорт, на моделите тип пижама, те се превръщат в удобни костюми, които лесно се поддържат. В крак с времето за есенно-зимния сезон “La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva“ предлага ефектни палта и функционални бомбъри.

Снимка: Дилян Марков

При изработката на новите аутфити са използвани авторски десени върху вълнени платове, предназначени за палта, кадифе – за направата на панталони и практични модерни рокли, както и сатенените костюми.

В колекция “New Edition” важни елементи са аксесоарите и артистичните кантове. Шаловете са уникатни с дизайнерски десени. Те блестят със своята оригиналност и са красив аксесоар, перфектно допълнение към аутфитите на “La Cara Mi Exclusive”.

Снимка: Дилян Марков

Важен акцент са авторските десени върху различните материи – върху вълна, кадифе и сатен. За да покаже специалното отношение към дрехите, дизайнерката е използвала десенираните материи от костюмите, като, например, подплата във връхните дрехи. Водещо убеждение при производството на моделите, за да бъде успешен един моден бранд е, че трябва една класна дреха да бъде изработена качествено и красиво не само отвън, но и отвътре.

Снимка: Дилян Марков

Концепцията на дизайнерката за развитие на бранда е да накарат жената да се чувства ексклузивна, именно чрез уникалните, чрез бутиковите модели в колекцията. Да запази своята индивидуалност и да е различна, а не да се слее с останалите чрез масовите серии облекла предлагани у нас: „Идеята на бранда е да бъдем разнообразни във визиите на дрехите “La Cara Mi Exclusive”, в малки количества серийно производство, но с голямо отношение към детайлите и изработката като качество. Държа на авторските етикети, в които логото е изработено със златна или сребърна бродерия върху кадифена основа. В настоящата колекция акцент е също така включеното във вътрешната част на облеклата – обкантване в лилаво. Още нещо много важно – ценим високо лоялността на нашите клиенти, решили да се доверят на бранда. Към всяка направена поръчка добавяме специален комплимент – подготвили сме приятна изненада, която да зарадва дамите, когато отворят своята поръчка от онлайн магазина ни. Това е израз на моето специално отношение към дамите, които харесват “La Cara Mi Exclusive by Mila Zaharieva”, сподели Мила Захариева – създател на бранда “La Cara Mi Exclusive”.

Снимка: Дилян Марков

Още снимки можете да видите в галерията горе.

Прически: Мария Караганова
Грим: Виктория Стефан
Модел: Кристина Несторова
Снимки: Дилян Марков