Новият бранд La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva представи своята премиерна колекция по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“.

Актуалните предложения на новата марка La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva бяха представени с мултимедийни материали, снимки и видео от фотосесия в студиото на фотографа Дилян Марков. Самата Мила Захариева също сподели какви са акцентите в премиерната й колекцията, като детайлно разгледа материите, цветовете и обемите, на които е заложила в 30-те премиерни аутфита. Специално за виртуалната пресконференция актрисата и певица Марина Кискинова и топмоделът Елисавета Стоянова-Гарева, които бяха първите участвали във фотосесия на La Cara Mi EXCLUSIVE by Mila Zaharieva, споделиха своите впечатления от новите предложения на бранда.

Снимка: Дилян Марков

Мила Захариева сподели, че вдъхновение за създаването на колекцията е почерпила от необичайната ситуация, в която се намираме по време на пандемия. По-дългият ни престой вкъщи, промяната в начина ни на общуване, все по-честите срещи в онлайн среда вдъхновяват идеята за комфорт в облеклото в хоум офис среда, но и елегантност, с цел да се доближим повече до нормалното си всекидневие.

Снимка: Дилян Марков

Колекцията включва спортни екипи, които обаче са в по-елегантен стил. Те са създадени от набук, кадифе, сатен и др., характерни за по-официални и изискани линии облекла, отколкото за спортни. Един от основните акценти в аутфитите е брюкселската дантела. Характерни за колекцията са и принтове, златните кантове и пайетите. Етикетите в колекцията са направени със специално отношение и са извезани с бродерия от ламе.

Снимка: Дилян Марков

Многообразие има и при цветовете. Присъства черният десен, съчетан със златни и сребърни акценти, както и десени в нежно розово и светло синьо, гарнирани с пайети за разкош. Също и цветове като тюркоазенозелено, бургун, жълто и бяло, гравирано с цветни елементи.

 

Снимка: Дилян Марков

Вижте всички снимки горе в галерията.