Във време, когато всички равлекателни и модни събития са отменени, заради кронавируса, можем да си спомним за Седмицата на модата в Париж, която беше едно от последните представяния на фешън индустрията.

  • Поразително! Олимпийска състезателка "плува" на кухненския плот в условия на карантина (ВИДЕО)
  • Коя книга ви е отвела най-далеч? Споделяйте книжни пътешествия в #ПътувамБезПаспорт
  • Нови заповеди: сваляме маските и тръгваме към планините. Разрешено е
  • Бебето Колинс, което се роди с помощта на пожарникари
  • Отварят ли училищата? Как са решили проблема в Нидерландия и на остров Нантъкет
  • Странните неща, които детето ми направи по време на изолация
  • #ОстанетеСиВкъщи и гледайте сериали - 10 сериала, които може да гледате повече от веднъж
  • Батман мете улиците, Железният човек дезинфекцира, а Дарт Вейдър разнася хранителни продукти (ВИДЕО)
  • Теа Минкова: Не знам какво сме правили с Наум преди Амая
  • "Живей живота с щастие и страст" - мъж, починал от коронавирус, остави трогателно писмо на семейството си

Ким Кардашиян стана една от основните известни личности, чиито имена се свързват с марката Balman. Латексовите цветни костюми,  които те показаха на Седмицата на модата обаче, се оказаха истинско предизвикателство за пищните извивки по тялото, с които Кардашиян е известна.

Снимка: YouTube/Keeping Up With The Kardashians/стопкадър

Кадри от последния епизод на Keeping Up With The Kardashians,  показват как тя облича модел в кафяво, в който й е много трудно да се пъхне.

 


Камерата записва, докато тя обува латексовия клин, което се оказва голямо предизвикателство. Латексът е разтеглив, но и прилепва плътно по тялото. Колко мъка й причинява обличането му е видно по физиономиите, които Ким прави и фразите, които изрича.

"По дяволите, опъва ми цялата кожа!"
"Ох, боли ме дупето!"
"Ще умра!"
"Ш**ана модна седмица!"

Снимка: YouTube/Keeping Up With The Kardashians/стопкадърСестрата на Ким Кортни през цялото време я предупреждава, че няма да може да ходи до тоалетна с този клин - „Ще стискаш до вечерта“. Тази фраза кара Ким отново да направи мъчна физиономия.

 

 


Благодарение на усилията на няколко асистентки, Ким все пак успява да се вмъкне в клина, плътно полепнал по бедрата й. Следват сако и ръкавици. С този костюм Ким излиза на разходка по улиците на Париж.

Било ли й е удобно? Отговорът на този въпрос ще оставим на вас. Във всеки случай с него Ким е истинска жерства на модата. Но е факт, че след мъчното обличане, като истински професионалист, не показва и капка дискомфорт.