На 21 октомври Ким Кардашиян празнува своя 39-и рожден ден. Презентирана като медийна личност, през 2010 година Ким стана най-богатата риалити звезда с приходи от около 6 млн. долара. Към днешна дата тя печели милиона за минути, използвайки само социални мрежи и името си. Надграждането след това идва с дизайн, дрехи, козметика и т.н. 

Ким е родена на 21 октомври 1980 година в Лос Анджелис, Калифорния. С родните и доведените й братя и сестри наброяват семейство от общо 10 човека. 

Зад гърба си Ким един бракове (с музикалния продуцент Деймън Томас, с когото се развежда през 2004 г.), през 2013 с баскетболиста Крис Хъмфрис (развеждат се същата година). Омъжва се за рапъра Кание Уест през 2014, след като на свой концерт той обявява, че тя е бременна от него. 

Когато се гримира, Ким Кардашиян акцентира най-вече на очите си. Следват скулите и устните. Визуално през годините се е променяла много и всякак. Косата й познава русото, черното, лешниковия отенък, тънките плитки, ретро къдриците, стегнатите конски опашки, романтичните вълни, мокрия ефект и т.н. Нейна запазена марка е дупето, с което категорично бяга от моделксите мерки 90/60/90. 

Обеците, с които най-често може да я видите, са малки кръгли диаманти. Тези камъни са любими на медийната звезда. Следват ги зелените смарагди. В другата крайност са дългите и обемни капковидни форми на бижутата. Разгледайте галерията, за да видите всички 38 чифта обеци, които Ким сложи на ушите си от 2006 досега. 

Снимка: Getty Images