Ашли е бременна с третото си дете и се радва на спокойна бременност 9 месеца. Русокосите й дъщерички са с нея вкъщи, съпругът й е на работа, когато раждането внезапно започва. Ашли има опита от предишните две раждания, но когато третата дъщеря е на път всичко се случва много по-бързо. Толкова бързо, колкото само пожарникари могат да дойдат, за да помогнат. Прочетете историята за това скоростно раждане, споделена от майката.

"Събудих се от нещо, което реших, че е просто спазъм. След час и половина се обадих на съпруга си Чейс и му казах да се прибере веднага, защото нещата се случват много бързо. Още докато говорехме по телефона, водите ми изтекоха. Казах му да се обади на 911. Изпуснах телефона на земята и седнах на пода на ръцете и колене. Малката ми дъщеря Аманда скочи на гърба ми, мислейки си, че ще играем на конче. Междувременно Рейгън, по-голямата, се засмя, казвайки на Аманда, "Тя се обади на 911!".

Секунди по-късно чухме сирените. Помолих Рейгън да отвори вратите на гаража. Тя веднага намери ключвете, грабна ги от чекмеджето и отвори гаража, за да могат всички да влязат по алеята за коли.

Приятелката ми Джули се завтече вътре. Бях й изпратила съобщение, преди да пусна телефона. Помолих я да вземе момичетата при нея.

След това влязоха пожарникарите. Попитаха ме дали това ще е първото ми дете. Отговорих им, че е третото и знам, че то ще се роди сега.

Пет минути по-късно Чейс също влезе през вратата. Седем минути по-късно се роди Колинс.

Нямам думи да опиша с колко много спокойствие ме заредиха всички тези хора в тази инфарктна ситуация. Беше нереално!

Моето уважение към всички - силата на приятелката ми, която трябваше да забавлява и храни момичетата; бързината на Рейгън да намери ключовете и да отвори вратите. Дни по-късно тя ме погледна и ме попита: "Мамо, спасих ли ти живота?".

Независимо дали го ценим или признаваме, знам, че Бог се грижи за всеки от нас по различни начини.