Вече сме ви разказвали за най-голямото семейство във Великобритания. 45-годишната Сю Радфорд и 49-годишният Ноел вече имат 20 деца, а на фона на пандемията от коронавирус родителите затвърдиха позициите си на най-голямото семейство на Острова, като добавиха най-новото попълнение в него – момиченце, което все още не е получило име. Това е единадесета дъщеря за Сю и Ноел.

Пред британския "Сън" (The Sun) Сю споделя, че била изключително притеснена за раждането предвид обстановката в страната и света като цяло.

„Бях много изплашена – повече от всякога, отивайки към болницата заради всичко, което се случва с вируса."

45-годишната майка била притеснена, че съпругът й няма да бъде допуснат до раждането.

„Това беше най-странното ми раждане досега, но в края му мога да кажа, че е едно от най-добрите преживявания, които съм имала.“

Двойката все още не е избрала име, но така или иначе семейството не може да регистрира бебето заради коронавируса. Законът във Великобритания изисква от родителите да регистрират новороденото до 42 дни след раждането. В момента обаче властите на Острова отлагат всички регистрации в обозримо бъдеще заради пандемията.

Ето и как преминава домашното обучение на децата заради пандемията и социалната дистанция.

Сю е прекарала повече от 800 седмици от живота си бременна, след като ражда първото си дете, когато е на 14 години. Ноел си прави вазектомия след деветото бебе, но скоро след това се отказва от операцията.

Останалите деца на двойката са Кристофър (30), Софи (26), Кло (24), Джак (22), Даниел (21), Люк (19), Мили (18), Кейти (17), Джеймс (16), Ели (15), Айми (14), Джош (12), Макс (11), Тили (9), Оскар (8), Каспър (7), Алфи (5), Хали (4), Фиби (3), Арчи (2) и Бони на 17 месеца. Двойката има и едно мъртвородено преждевременно момче.

И в случай, че се питате как живее семейството – то обитава къща с 10 спални в графско Ланкашър, а по-големите деца вече са омъжени и женени и имат свои деца. Препитават се с приготвянето на пайове в собствената пекарна, която притежават.

Вижте последния им влог, който разказва за раждането на бебето в условие на пандемия.