"Майка ми ме накара да се запиша в "Ергенът". Но си казах, че ако не го харесам, ще се отметна от участието си" - това ни споделя Микаела, в специалното си гостуване в подкаста ни "Малки разговори". 

Участието й е потвърждение на максимата, че когато нещо трябва да се случи, то непременно ще се случи. А Мика вярва в както в това, така и в знаците символи, които среща по пътя си. А такива в имението се оказва, че има много.  

"В имението имаше много символи. Имаше бели гълъби. А аз влязох с яке с два бели гълъба. Имаше и малки фигурки на суфисти. И аз от малка, и майка ми харесваме тази философия."

Родителите на Микаела определено направиха силно впечатление както Евгени, така и на феновете на риалитито.

"Не познавам по-гостоприемни и чисти хора от тях. Винаги към всеки подхождат с отворено сърце. Подкрепят ме във всяко решение. Притеснха се, като излязох, дали не съм много разстроена, че не спечелих Но аз не бях!"

Снимка: Евгений Милов

Да приема философски случващото се в живота е нещо характерно за Микаела. Може би заради това хората, които я разпознават след "Ергенът" на улицата, демонстрират само позитивно отношение. 

Как са я посрещнали в Якоруда, когато е била дама на абитуриентски бал - вижте във видеото.  

Да следва усещанията си е важно за нея и в любовта. 

"Имам доста силна женска енергия и не продпочитам аз да съм водещата в една връзка. Мъжът трябва да си направи неговите стъпки, жената - нейните. Според обаче нея няма правилно и грешно поведение, а е важно човек да си "го усети".

 

Един от най-романтичните жестове, които е получавала от мъж, били тайно оставени подаръци на прозореца й. Кой и кога прави това за нея - вижте във видеото. 

Намерила ли Микаела истинската любов след напускането на "Ергенът"? Отговорът е Да. Но не е точно това, което повечето фенове на шоуто биха си помислили. 

„Намерих истинската и силна любов към себе си. Преоткрих се наистина! На първо място за мен е важно да обикнеш себе си. Значи ДА, яви се истинската любов в този вариант!“

За личния си живот обаче не обича да говори. Не вярва, че всички хора имат добри намерения, затова предпочита да го държи в тайна. Суеверието също е причина. Винаги, когато сподели нещо, то се проваляло. Уважавайки решението й, няма да я разпитваме за мъжа до нея, но няма как да не й зададем друг въпрос. 

Снимка: Евгений Милов

С КАКВО БИ Я СПЕЧЕЛИЛ ЕИДН МЪЖ

"Мъжкар за мен е някой, който балансира мъжкото с нежността. Един мъж ме грабва с възпитание. Дори да е леко груб, към мен да е нежен и внимателен. Да видя, че има добро сърце. Може би заради баща ми – той е забавен, щедър, грижовен и с огромно сърце." 

За корсетите, акнето, как обича да прекарва лятото си и Валерия или Елена предпочита - вижте във видеото. 

 

Още интересни гости в подкаста ни "Малки разговори" вижте тук.