"Един мъж показва, че се интересува от жената, като й дава времето си. Това е най-ценното! Да има желание всяка вечер да я вижда – това значи да е специална за него" - така започва подкаста ни "Малки разговори" с една от най-изкусителните участнички в "Ергенът" - Айлин Бобева.

Със своето участие в романтичното риалити тя направи нещо, което не се бе случвало до този момент - макар че не получи роза и трябваше да напусне, се върна за един последен разговор с Евгени. Преглъщайки егото си, Айлин му сподели, че наистина е влюбена в него. 

Шампионката по карате оначе споделя, че често попада на неподходящи мъже. Какво значи неподходящ мъж за нея - гледайте във видеото. 

Слушайте подкаста ни в Спотифай. Последвайте и канала ни в YouTube.  

"Те се държат се неуважително, даже не знам защо се занимавам с такива. Но пък нещо ме дърпа, когато се гоним и има заигравка. Ако един перфектне мъж ти дава всичко и сте щастливи, в един момент това омръзва. Поне на мен! Изчезва тръпката."

Дали е бил неподходящ, или не - не знаем, но се оказва, че се е случвало Айлин да удари мъж. Като шампион по карате със сигурност знае как. 

"СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е ДА УДРЯМ МЪЖ!

Когато изгрубява и ти къса нервите. Но знам, че не е правилно!" 

Снимка: Евгений Милов

Скоро Айлин навърши 24 години. Тя бе и една от най-младите участнички във формата. Въпреки това не мисли, че е имало разлика в поведението с другите момичета - по-големи от нея.

НЕ СЪМ ГИ ПРИЕМАЛА КАТО МОИ КАКИ!

Красотата на Айлин е безспорна, а и тя самата признава, че обича да влага много в дрехи, обувки, чанти и козметика.

"Обичам да се кипря и колкото и парцалки да имам, все нямам какво да облека. Все нямам достатъчно обувки. Не мога без нито едно от тези неща."

Снимка: Евгений Милов

Разказва ни и изключително смешна случка, която не е показана в ефир, но за нея ще остане най-забавното, на което се е смяла много.

Роза, пръчка, Валерия и Елисавета - какво е смешното, забъркали тези хора и вещи - вижте във видеото. Още смешни случки и вицове може да четете в месечната ни тема "Май се усмихна". 

След предаването красавицата често чете неверни неща за себе си в медиите. Нарича ги "трагични". Едно от тях е свързано с факта, че води луксозен начин на живот. Разбира го точно в моемент, когато ремонтира кухнята си и яде семки в леглото. 

Снимка: Евгений Милов

Кой от семейството й най-много й липса на снимките, Джия или Валерия й е по-добра приятелка - всичко гледайте в подкаста ни "Малки разговори".