В края на 19-и епизод на "Ергенът" без роза останаха само Поли и Айлин. Евгени даде последното цвете на Поли и това определено изненада всички.

Снимка: bTV Media Group

„На различни етапи от живота сме. Не искам да поемаш ангажименти, за които не си готова“ – каза пианистът на раздяла.
„Щом съм го казала, значи съм го мислила. Щом не си го усетил, няма проблем“ – отвърна дамата от Пирдоп.

Снимка: bTV Media Group

„Той не ме усети. Не усети, че това, което казвам, е искрено. Много ми е трудно да се примиря с тази ситуация. Бих искала да имам още един разговор с Евгени“ – коментира пред камерата на романтичното риалити Айлин.

Снимка: bTV Media Group

„Това направо не е реално. Аз и тя бяхме момичетата, с които той имаше най-специални отношения. Това дойде като гръм от ясно небе. Отстрани отношенията им изглеждаха супер сладко… Това означава, че на следващата церемония и аз мога да си тръгна, макар че усещам химия между нас“ – сподели шокираната Валерия.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Айлин?

Снимка: bTV Media Group

Айлин е от град Пирдоп. Зад чаровната и лъчезарна усмивка, обаче, се крие борбения дух на европейски шампион по карате. Зад себе си Айлин има редица сериозни успехи и купища медали, които никога не са ѝ били самоцел. Неин треньор е баща ѝ, който я е научил на дисциплина и упоритост. Когато е във връзка, Айлин е отдадена на любимия си и мисли единствено и само за него. Очаква привличането с Евгени да се случи от пръв поглед и се надява да завърши това приключение като щастливо влюбена жена.

Айлин имаше две романтични срещи с Евгени. Можете да си ги припомните тук:

В началото на април красавицата навърши 24 години. Повече за празника й вижте тук: