Романтика, делфини, страстна целувка - в епизод 8 на "Ергенът" температурата и интересът се покачват. Евгени избра да покани на среща... Айлин.

Снимка: bTV Media Group

„С нея имаме доста неизговорени неща, а все не ни стига времето“ – сподели в началото пианистът.

Снимка: bTV Media Group

Двамата плуваха с делфини, след което Айлин призна „Чувствам се много щастлива и все повече започвам да харесвам Евгени. Засега не ревнувам, но скоро може и да започна“.

Снимка: bTV Media Group

След екзотичното изживяване двамата отидоха на „красиво и кокетно място“ (по думите на Айлин), за да пият коктейли и да си приказват.

„Каква беше тази демонстрация вчера?“ – попита Евгени за целувката при раздаването на розите.

Снимка: bTV Media Group

„Малко ми стана скучно. Може би исках да демонстрирам, че си мой… Маркирах си територията“ – отвърна Айлин.

„Но ти така открадна малко от нашия момент. Изглежда, че на теб ти харесват игрите, което е забавно и интригуващо, но хайде да не ги играем“ – помоли Ергенът.

В хода на разговора Айлин сподели, че иска възможно най-дълго време да се занимава с моделство.

„След това ще намеря нещо по-смислено. Като кажа, че съм модел, ме мислят за повърхностна мацка, която няма нищо в тиквата. Малко е тъпо“ – призна тя.

По време на вечерята тя почти нищо не хапна, защото, „когато ми е интересно, апетитът ми изчезва. Комфортно ми е с теб, спокойна съм в твоята компания“ – каза Айлин на Евгени.

Снимка: bTV Media Group

Тук последва голямата изненада. Ергенът закри очите й с кърпа, а до тях запя певица.

„Това е любимата ми певица, но ти го знаеш. Това е най-романтичното нещо, което някой е правил за мен“ – каза просълзена Айлин.

Снимка: bTV Media Group

По-късно тя коментира, че този ден е „може би началото на най-хубавото приключение в живота ми“.

„Иска ми се този ден да продължи вечно. Трудно е да се каже, че това не е най-емоционалната среща до този момент“ – обобщи Евгени.