Айлин Бобева, позната на всички от участието си в "Ергенът", е родена на 4 април, но ще празнува тази вечер в столичен клуб.

„Ще бъдем само около десетина души. Тази година така го почувствах, че трябва да бъде. С всяка следваща година кръгът се стеснява“ – сподели пред LadyZone.bg Айлин, която по стечение на обстоятелствата днес има не само час за фризьор, но и за зъболекар.

Снимка: Личен архив

На 3 април тя бе в Италия, където заедно с брат си и баща си участва в европейско първенство по карате. Семейният отбор спечели второ място. Така се случва, че Айлин каца в София точно в полунощ, когато започва рожденият й ден.

„Валеше дъжд и реших, че това е добър знак – ще ми върви по вода“ – сподели ни рожденичката. Въпреки късния час пред апартамента я чака изненада. Няколко приятелки я изненадват с торта, балони и плюшена играчка.

Снимка: Личен архив

От детските рождени дни Айлин, чието име означава „светлината покрай небесни тела“ (Ай е „луна“ на турски), си спомня най-ярко хубавите торти на майка си. Първият й по-голям празник е, когато става на 17 – тогава празнуват в ресторант.

„Миналата година рожденият ми ден беше много вълнуващ, защото имах приятел. Подари ми два букета, беше се постарал“ – разказва Айлин за връзката, продължила около година.

Снимка: Личен архив

Тази година тя прекарва 4 април вкъщи, защото има нужда да си почине от състезанието в Италия. Цял ден приема поздравления и излиза едва вечерта, за да вечеря с майка си.

За следващата година Айлин си пожелава много професионални успехи, защото те я правят щастлива.

„Винаги съм мечтала да съм пред камера, да съм харесвана и хората да ме обичат. Вече пет години се занимавам с моделство и имам много ангажименти. Приятно ми е да изкарвам сама парите си“ – сподели ни Айлин.