Преоткриване, горчивина и радост - това са трите най-силни емоции, с които Пам Велидис описва преживяването си в "Ергенът". Едно момиче с огнена коса и душа в същия нюанс - на гости в подкаста ни  "Малки разговори". 

Тя напусна най-романтичното риалити в България "Ергенът" по лични причини. Но всеки ден от присъствието й вътре беше интересен и запомнящ се.

За Пам можеш да си говориш както с най-добрата приятелка и да обсъдите женската сила, самочувствие и възможност да отстояваш себе си, така и с дядо си - особено ако той отглежда ягоди.

Пам е специален гост в подкаста ни "Малки разговори". 
Слушайте разговора ни в Спотифай. Последвайте и канала ни в YouTube. 


"Имаше и хубави, и лоши емоции и съм запазила и от двете в себе си. Лошите емоции можеш да преобразуваш в нещо хубаво за себе си. Не се позиционирам в крайност."

Признава обаче, че има непреработени емоции. Все още тъгува от загубата на баба си и дядо си. А една друга, скорошна загуба, сериозно бележи живота й.

Пам напусна шоуто, защото нейната треньорка и приятелка, която я е мотивирала да влезе в "Ергенът", е катастрофирала и е починала. 

"Аз бих те мотивирала много, но ти няма да го направиш!" - тази реплика, казана от нея, се оказва достатъчна за Пам, за да я предизвика да се запише в "Ергенът".

САМО ТОВА ЧАКАМ - НЯКОЙ ДА МИ  КАЖЕ - ТИ ТОВА НЯМА ДА ГО НАПРАВИШ!

И макар да я канят веднага след кастинга, тя все още имала своите колебания. Притеснявало я не друго, а фактът "дали българската публика е готова за нещо такова". Тогава треньорката й казва нещо, което тя и до днес помни.

Коя е репликата - вижте във видеото.

Снимка: Евгений Милов

След много дни в изолация по време на снимките на "Ергенът" именно това е новината от външния свят, която научава. 

"Прекарах време с тези момичета и като излязох от тази изолация и това беше първата новина - наистина това те срива! Всички от вътре знаеха, че има причина заради която излизам. Поведението им след предаването доказа, че сценарий няма."

Налага й се да бъде дискретна със случилото се. Успява и си доказва, че е силен човек.

"Изключително много съм се обвинявала, че когато ценно за мен същество не е било добре, аз не съм била до него. Болезнен, жесток урок, за да осъзнаем като човешки същества, че нямаме контрол над всичко".

Да бъде емоционална за нея е женствено. Затова намира за красиво и когато мъжете плачат. 

"Винаги съм пазила личния си живот в тайна. Интимният свят на един човек си е само за него. Да го разпространяваш в публичната сфера е абсолютно недоспустимо за мен. Харесва ми идеята жената да е по-експресивна! Но моят подход е коренно различен от този на повечето жени."

Снимка: Евгений Милов

Открива, че харесва смели жени, които могат да бъдат интимни с някого, без да ги интересува публичното мнение. Да се държи и тя по този начин обаче - не е в стила й. 

АЗ С МЪЖЕТЕ ПРОБЛЕМ НЯМАМ, МНОГО СЪМ НАХАКАНА

Ако нещо й харесва - винаги го казва. Когато не й хареса - също е крайна и реагира на неща и хора така, както ги почувства, при това изключително категорично.