Обикновено представяме гостите на подкаста ни "Малки разговори" с важни факти от живота им или с техни постижения. Красимира Хаджииванова решихме да не представяме, за да я оставим да се опише, обрисува и защрихова сама. Тя го може перфектно - с остро перо и добро чувсто за хумор.

Всеки, който поне веднъж е възкликвал "Майко мила", я познава. Тя е една от основателките на сайта, който приютява всички болки, радости, лудости и сипани чаши вино на майките (и партньорите им, които ги обичат и търпят). 

Снимка: Евгений Милов

Поводът да я поканим в подкаста е третата книга "Да оцелееш като родител" (изд. Сиела), която вече е на пазара. Но диалогът ни излезе далеч извън границите на забавните текстове в изданието и обсъдихме всичко полезно и смешно - от разговорите с децата за секс до това какво е inviting feeling и свързано ли е със зелето на фурна

Целия подкаст гледайте във видеото.
Последвайте ни в You Tube или ни слушайте в Спотифай. 

Чувството за хумор е нещо, което определно помага на Красимира да оцелее като родител. Затова я предизвикваме да си представи какво би се случило, ако се събуди и разбере, че внезапно го е изгубила.

ЗАСПИВАМ ОТНОВО!

Признава, че има малко по-черно чувство за хумор, както и приятелки, с които го споделя. Именно възможността да се шегува е най-доброто й оръжие срещу тъга и напрежение. Само един човек с добро чувство за хумор би могъл да каже за себе си и

АЗ СЪМ ДИНОЗАВЪР - В ИНТЕРНЕТ СЪМ ОТ '99 ГОДИНА

Споделя, че е един от малкото хора, които пишат на БДС, но нищо от новостите в социалните мрежи и интернет, като цяло, не й е чуждо. Засега страни от ТikTok, но само защото не го е усетила като своето нещо. "Много отдавна не съм аналогова" - казва Красимира, която е активна и в Инстаграм (очаквайте я скоро и във видео рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм"), но разлиства книги и в хартиен вариант. 

Снимка: Евгений Милов

Татуирала си е японски йероглиф на лявото рамо. Какво е значението му, оказва се, е различно, според това кога и на кого споделя. Истината е, че символиката му е наистина специална - inviting feeling. 

Отворена е за всичко, което може да й поднесе животът. От ново предизвикателство, свързано с "Оле мале", четвърто издание на книгата, което, издава ни, вече подготвя, до... тава със зеле на фурна. Любимо й е, когато е без магданоз. 

Кой е моментът, когато самата тя въздъхва "Оцелях!"  - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.