"Изпуснах кастингите за "Фермата" и "Сървайвър" и... айде, записах се на кифленското!" - така започва разказа за участието си в първи сезон на "Ергенът" Людмила Костадинова.

Люси успя да получи първата целувка в риалитито. Зрителите пък я запомниха с нейната фраза "Логика - няма!" 

Снимка: Евгений Милов

Заедно с Марта, двете са новите коментаторки в "Още за Ергенът". Епизодите на дигиталната поредица може да гледате всяка сряда и четвъртък веднага след телевизионния епизод на ladyzone.bg и bTV Plus. 

Люси е гост във видео подкаста ни "Малки разговори" и издава повече за това как става първата явила се на кастинга, кои са любимите й обувки и как се облича през пролетта. 

Гледайте я във видеото тук или слушайте разговора ни в Спотифай. Абонирайте се и на канала ни в YouTube. 

"НАПРАВИХА МИ КОМПЛИМЕНТ ЗА КРАКАТА - МНОГО ДЪЛГИ КРАКА, КАКВИ ГЛЕЗЕНИ!"

Още в началото от риалитито усещат, че макар Люси да е слаба и нежна като визия, зад това се крие специфичен характер. Какво точно й казват - вижте във видеото. 

Признава, че не може да крие тайни и всичките й приятелки и родителите й разбрали веднага след кастинга.  

"Абсурд! Аз това няма да го гледам!" - е първата реакция на баща й. 

Още след пробите за роклите за шоуто, Люси била убедена, че ще остане до края на предаването. По това време чаровната брюнетка е във връзка, която обаче не се получава. Желанието й е просто нещо да се случи - различно от ежедневието. 

Снимка: Евгений Милов

Влиза в риалитито с репликата - "Сънувала съм те". Взима я от приказката за "Спящата красавица". Но нещо подобно й се случва и в реалния живот. Какво точно - вижте във видеото. 

Към момента Люси има над 20 000 последователи в Инстаграм. Признава обаче, че ролята на инфлуенсър не е нейното нещо и дори доста се напряга, когато трябва да създава такъв тип съдържание. Винаги обаче се включва в социални кампании и такива с големи, смислени цени, като например такава за популяризиране на жестомимичния превод. Самата тя е имала член от семейството си, който бил глухоням и признава, че винаги й е била интересна комуникацията с такива хора. 

Снимка: Евгений Милов

В опита си да надникнем още по-дълбоко в личното пространство на Людмила, установяваме, че в ежедневието си тя обожава да ходи без грим. Фенка е на роклите и на пуловерите.