В края на 26-и епизод на "Ергенът" първа своята роза получи Валерия. Следващата и последна за вечерта бе за Елена. Така без цвете остана студентката Микаела.

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group

„Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал. Ти си невероятен човек! Ти си човекът-усмивка. Много те харесвам, но още повече харесвам и семейството ти. Те са страхотни хора. Ако успееш да срещнеш мъж, който ще те направи толкова щастлива, колкото баща ти прави майка ти, ще си направила най-хубавото нещо в живота. Може ли да те прегърна?“ – сподели Евгени на раздяла.

Снимка: Асен Великов

„Може, разбира се. Благодаря ти за всичко! Искам да си щастлив и вдъхновен. Продължавай да вдъхновяваш. Благодаря, че ме изкара от зоната ми на комфорт, че ме оцени и продължавай да бъдеш такъв, какъвто си. Някой ден ще отида на твой концерт, защото едно от най-красивите неща, които съм чувала в живота си, е твоето свирене“ – призна Микаела.

Снимка: Асен Великов

„Има болка в гърдите ми. Разочарована съм, мъчно ми е, защото това нещо приключва. Евгени ме накара отново да повярвам в истинските чувства и емоции. Да повярвам в любовта. Благодарна съм, че той отключи в мен тези емоции“ – коментира по-късно просълзената студентка пред камерата на романтичното риалити.

Снимка: bTV Media Group

Коя е Микаела?

Микаела е от град Разлог и е студентка по международно право в Университета в Хага, Нидерландия. Въпреки крехката си възраст, има изградени стандарти, вкус и модел на мислене. Не обича скандалите и гледа да страни от интриги, като държи особено на личното си пространство. Убедена е, че всеки конфликт може да бъде решен по интелигентен начин. За нея любовта е вдъхновение и обича да е влюбена.

Снимка: bTV Media Group

Микаела имаше две романтични срещи с талантливия пианист.

„Евгени няколко пъти ме целуна по бузата, по ръката, дори скришом по рамото, докато се прегръщахме. Харесва ми, но аз съм все още леко срамежлива“ – коментира студентката след първата среща, която бе излъчена в началото на март. Вижте повече тук:

При втората среща, в началото на май, двамата се разходиха по малките улички на Бодрум, след което вечеряха на брега до яхтеното пристанище.

Миналата седмица Ергенът и Микаела скочиха в басейна по време на вечерния коктейл. Припомнете си момента тук: