“Добрите момичета отиват в рая, а червенокосите – където си поискат” – написа певицата Крисия към ефектна обща снимка с Микаела, друга червенокоса красавица от втори сезон на "Ергенът".

Кадърът има вече над 5200 харесвания, а в един от коментарите към него четем „Българските рози! Фини, красиви, вълшебни. Истински апогей на младостта и радостта. Женственост, талант, ум и стойност. Просто светла, мека енергия струи от вас“.

Певицата Крисия напусна романтичното риалити на 30 март. Тя е от Гоце Делчев и се занимава с фолклор и попфолк, откакто се помни. Тя не си се представя като типичната домакиня – затворена вкъщи и отдадена единствено и само на мъжа си, но е убедена, че е готова за семейство и деца.

В началото на април Крисия представи новия си клип, в който участват още две дами от "Ергенът" – Габи и Ивелина. Повече вижте тук:

Микаела е от Разлог и е студентка по международно право в Университета в Хага, Нидерландия. Въпреки крехката си възраст, има изградени стандарти, вкус и модел на мислене. Не обича скандалите и гледа да страни от интриги, като държи особено на личното си пространство.

Убедена е, че всеки конфликт може да бъде решен по интелигентен начин. За нея любовта е вдъхновение и обича да е влюбена. Микаела се надява да срещне истинската любов именно в „Ергенът“.

Очаквайте новите епизоди на "Ергенът" в сряда и четвъртък от 21:00 ч. по bTV.