И тази седмица „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Имението на любовта ще бъде разтърсено от неочакваното завръщане на Айлин, а зрителите ще станат свидетели на зараждаща се „коалиция“ между две от най-изявените съпернички за сърцето на Евгени, както и на невиждана до този момент изпепеляваща страст между пианиста и една от претендентките.

В сряда вечер (26 април) Евгени ще покани на специална групова среща шест от дамите, които заедно с него буквално ще захвърлят дрехи и задръжки на горещ плажен коктейл. Смелостта на едно от най-балансираните момичета за пръв път да флиртува открито с музиканта и постоянно да търси близост с него ще се разчете като дързък ход дори и от най-близките ѝ приятелки в имението – дотолкова, че самите те да искат да я „удавят“ в басейна. Евгени ще влезе в ролята на плажен йога инструктор, а това ще разгорещи дамите до краен предел. Междувременно, в имението двете претендентки, чиито имена не присъстват в поканата за груповата среща, ще използват времето, за да обсъдят възможна „унищожителна коалиция“, макар до този момент да са се откроявали като две от най-изявените съпернички за сърцето на „ергена“.

Снимка: bTV Media Group

Зрителите предстои да станат свидетели и на неочакваното завръщане на отпадналата миналата седмица участничка Айлин, което ще се посрещне с изненада както от Евгени, така и от останалите момичета.

Снимка: bTV Media Group

От своя страна, някои от дамите ще се почувстват засегнати от евентуалната възможност моделката да получи втори шанс и открито ще заявят, че това не би било честно и уважително спрямо тях. Как ще се развие ситуацията и защо напрежението между двата противникови лагера отново ще ескалира в ожесточен словесен сблъсък – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

Снимка: bTV Media Group

По време на вечерния коктейл Елена ще използва усамотението си с Евгени, за да го попита директно дали, извън емоционалното привличане помежду им, я намира за сексапилна и я харесва като жена. Зрителите ще станат свидетели и на неудържимия страстен порив на музиканта към една от дамите, към която този път той ще подходи не с думи, а с действия. В края на вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата, след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с виртуоза и да напусне имението завинаги.

Снимка: bTV Media Group

В четвъртък вечер (27 април) Евгени и избраницата му за индивидуална среща ще се отправят на романтично пътешествие отвъд пределите на Бодрум. Двамата ще се озоват на един от най-красивите средиземноморски острови, където ще споделят чувствени и емоционални моменти един с друг.

В същото време останалите момичета в имението ще бъдат предизвикани от Наум да изразят привличането си към „ергена“ в поетично любовно съчинение. Предварително всяко от момичетата ще прочете своята писмена изповед на останалите, а единствено авторката на най-прочувствената и красива любовна поезия ще получи шанса да я сподели лично с пианиста по време на вечерния коктейл. Дали победителката е предизвестена или задачата ще отключи непредсказуеми емоции, които ще успеят да покажат някои от момичетата в нова неподозирана светлина, предстои да разберем…

Снимка: bTV Media Group

Освен с приповдигнато настроение от романтичните моменти по време на индивидуалната среща, избраницата на Евгени ще се завърне в имението и с красив подарък, който веднага ще попадне в полезрението на останалите претендентки. По време на вечерния коктейл виртуозът ще направи специален жест към авторката на най-прочувственото любовно съчинение, а Наум ще изненада всички с новината, че вечерта ще протече по по-различен начин. По време на Церемонията на розата световноизвестният пианист ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент, което ще предизвика сълзи и емоционален срив у отпадналата участничка.

Снимка: bTV Media Group